John Wick 4: Akční trailer představuje nového čtyřnohého hrdinu

Foto: Lionsgate

John Wick se vrací ve skvělé formě. Finální trailer slibuje dechberoucí akci, stále drsného a málomluvného Keanu Reevese a nového čtyřnohého mazlíčka pro titulního hrdinu. Nejdelší díl série dorazí do kin na konci března tohoto roku.

John Wick (Keanu Reeves) odhalí cestu, jak porazit Nejvyšší radu. Než se mu však podaří získat svobodu, musí čelit novému nepříteli, který má mocné spojence po celém světě. Bude to o to težší, že nová spojenectví mění staré přátele v nepřátele…

Filmová série Johna Wicka patří k nejúspěšnějším sériím současnosti. Kromě pátého filmu, který měl původně vznikat současně s dílem čtvrtým (nakonec od toho studio odstoupilo) dorazí možná už letos do kin také spin-off Ballerina s Anou de Armas, premiéru bude mít také seriál The Continental, ve kterém si hlavní roli zahraje Mel Gibson. Pokud se v tomto roce nedočkáme ani jednoho ze zmiňovaných titulů, s největší pravděpodobností tomu tak bude v roce 2024.

Čtvrtý John Wick bude nejdelším filmem série, do kin dorazí s neuvěřitelnou 169minutovou stopáží. Režisérem snímku je i tentokrát Chad Stahelski, po boku Keanu Reevese se představí například Laurence Fishburne, Ian McShane, Donnie Yen nebo Bill Skarsgård.

Film John Wick: Kapitola 4 má premiéru 23. března.

Foto: Lionsgate