Clarksonova farma je nejlepší pořad Amazonu. Začíná nová sezóna

Foto: Amazon Prime Video

Po roce a půl se na obrazovky Prime Video vrací Clarksonova farma, geniální pořad o farmaření, který sleduje novou životní etapu populárního moderátora Jeremyho Clarksona. Druhá řada bude nakonec uvedena i přes kontroverzní Clarksonovy komentáře na osobu Meghan Markle. Dokonce už v pátek 10. února 2023.

Seriál z dílny Amazonu sleduje intenzivní, namáhavý a často veselý rok v životě nejnepravděpodobnějšího britského farmáře Jeremyho Clarksona a jeho partu zemědělských spolupracovníků, kteří čelí nepřízni počasí, neposlušným zvířatům, nereagujícím plodinám a nečekané pandemii.

Ve druhé řadě bude oblíbený moderátor čelit zcela novým výzvám. Jednou z nich je otevření vlastní restaurace servírující menu výhradně ze surovin Clarksonovy farmy Diddly Squat. Druhá řada nečekaného diváckého hitu nebude poslední, už teď Amazon natáčí řadu třetí. Poté zřejmě bude spolupráce Jeremyho Clarksona a streamovacího giganta ukončena, ke svému konci by se mělo chýlit i The Grand Tour, které odvysílá poslední čtyři speciální epizody.

Clarksonova farma 2 nabídne opět osm epizod, na Prime Video dorazí v pátek 10. února 2023.

Foto: Amazon Prime Video