10 důvodů, proč v únoru zapnout Netflix

Foto: Odemčená identita, TY, F1: Touha po vítězství (vše Netflix)

Netflix má v roce 2023 poměrně pomalejší rozjezd, důkazem je i únorová nabídka novinek. Do nabídky přesto dorazí několik titulů, které si s největší pravděpodobností nenecháme ujít. Zcela jistě to bude již čtvrtá řada seriálu TY, asijské hororové novinky Re/Member a Odemčená identita, konec měsíce pak uzavře hojně očekávaná pátá série F1: Touha po vítězství, která opět elegantně připomene loňskou sezónu.

Bill Russell: Legenda NBA

Životopisný dokument o inspirativním odkazu, který po sobě zanechal velmi úspěšný hráč basketbalové NBA a slavný bojovník za občanská práva Bill Russell. Od režiséra dokumentu Rukojmí z konkurenčního HBO. (8. února)

TY – 4. řada

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. Penn Badgley v hlavní roli šíleného mladíka, který se nebojí jít přes mrtvoly. (9. února)

U tebe nebo u mě?

Debbie a Peter jsou každý z jiného těsta. Když si ale tihle nejlepší kamarádi prohodí na týden domov, vyzkouší si život toho druhého a možná z toho bude i něco víc. Romantická komedie s Reese Witherspoon a Ashtonem Kutcherem. (10. února)

Re/Member

Šestice středoškoláků se zasekla v časové smyčce. Aby kletbu prolomili a konečně se probudili do dalšího dne, musí najít pozůstatky oběti vraždy poschovávané po škole. Japonský horor od režiséra Resident Evil: Infinite Darkness. (14. února)

Dokonalý švih – 1. řada

Pohlcující dokumentární seriál, který vás seznámí s pestrou skupinou profesionálních golfistů a jejich soukromým i veřejným životem během vypjaté soutěžní sezóny. Vystoupí Rory McIlroy nebo Ian Poulter. (15. února)

Odemčená identita – 1. řada

Ztratit mobil se prostě nevyplácí! Ten její se totiž dostal do rukou nebezpečného muže, který teď přes něj sleduje každý její krok. Strhující adaptace detektivního bestselleru. Jihokorejský thriller natočil herec z Vlaku do Pusanu 2. (17. února)

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu – 1. řada

Obyvateli přímořské oblasti Jižní Karolíny otřese hned několik tragických událostí, po kterých vyjdou najevo děsivá tajemství tamní nejmocnější rodiny. Od tvůrců Lékárníka nebo Šaty dělají člověka. (22. února)

Outer Banks – 3. řada

Teenager John B. na ostrově boháčů a chudých přesvědčí svoje tři nejlepší kamarády a společně se vydají hledat legendární poklad spojený se zmizením jeho otce. V jedné z hlavních rolí Madelyn Cline, půvabná herečka z Na nože: Glass Onion. (23. února)

Máme tu ducha

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. Hororová komedie od Christophera Landona, tvůrce Slečny bestie. (24. února)

F1: Touha po vítězství – 5. řada

Pohled na nelítostné závody Formule 1, kde řidiči, manažeři i majitelé týmů jedou na plný plyn, na dráze i mimo ni. Dokumentární série, která přivedla k Formulím 1 miliony nových fanoušků. (24. února)