Kde sledovat film Banger online

Foto: Bontonfilm

BANGER je český film z roku 2022, který je kompletně natočený na iphone. Film ještě není možné sledovat online, brzy ale dorazí na streamovací služby. BANGER. natočil režisér Adam Sedlák, v hlavní roli se objevil Adam Mišík. Film patří k tomu nejlepšímu, co český film v roce 2022 nabídnul.

BANGER online již brzy na streamovacích službách

Hlavní postava Alex v podání Adama Mišíka prodává ten nejlepší kokain v Praze, dealování chce ale jednou provždycky nechat. Jeho snem je prorazit v rapu a nahrát svůj vlastní banger. Navíc se s ním rozchází jeho holka a chce jí dokázat, že na to má.

Tahle noc je pro změnu jako dělaná. Kamarád Láďa totiž pro feat zařídil rappera Barracudu a to znamená vstupenku mezi top hráče. Jenže tahle vstupenka nebude levná a Alex s Láďou musí během pár hodin sehnat hromadu peněz. Vyrážejí proto na šílenou a adrenalinovou jízdu nočním městem, aby prodali všechny drogy, co doma ještě našli.

BANGER. online na Netflixu

Čeští distributoři si Netflix oblíbili, ve většině případech bývá Netflix první štací, kam jejich novinky zamíří po uvedení v kinech. Jeden z nejlepších českých filmů roku 2022 by nemusel být výjimkou.

Foto: Bontonfilm