12 známých filmů, které jsou nově nebo znovu na Netflixu

Foto: Policajt v Beverly Hills (Paramount Pictures), Tenkrát v Hollywoodu (Sony Pictures), Zorro: Tajemná tvář (TriStar Pictures)

Přelom října a listopadu se tradičně nesl ve znamení hororových novinek, na Netflix se ovšem vrátilo i několik filmových titulů, které stojí za pozornost. Znovuuvedení se dočkala zatím poslední tarantinovka Tenkrát v Hollywoodu, potěší také přítomnost filmu z roku 1998 – Zorro – Tajemná tvář, ve kterém se představili Antonio Banderas, Anthony Hopkins a Catherine Zeta-Jones. Do nabídky se rovněž vrátily české tituly – dokument Katka a povedená pohádka Sedmero krkavců, mezi přidanými filmy nechybí ani původní Policajt v Beverly Hills nebo slavný western s hvězdným obsazením Legenda o vášni.

Boj

Foto: Lionsgate

Agent FBI Jack Crawford chce pomstít vraždu parťáka, kterou má podle všech indicií na svědomí známý zabiják. Napínavý akční thriller. Zapřisáhlé nepřátele v téhle akční dobrodružné podívané hrají Jason Statham a Jet Li.

Galerie zlomených srdcí

Mladá žena, která pracuje v galerii, po rozchodu sebere věci, co jí zbyly z předchozích vztahů, uspořádá výstavu a inspiruje tím spoustu lidí.

Katka

Foto: Aerofilms

Tenhle dokument intimním způsobem zachycuje 14 let života jedné ženy v Praze, nad kterou visí temný oblak závislosti na heroinu.

Legenda o vášni

Foto: TriStar Pictures

Když Sam navzdory svému otci odjede bojovat v první světové válce, klan Ludlowů – otec William a bratři Alfred, Tristan a Sam – se rozdělí.

Meziprostor

Mladík z hudebního vydavatelství vyrazí za výstředním stárnoucím rockerem, aby ho donutil odstoupit od smlouvy. Místo toho se ale tihle dva nečekaně spřátelí.

Policajt v Beverly Hills

Foto: Paramount Pictures

Svérázný policajt z Detroitu odjede vypátrat vraha svého kamaráda do nóbl čtvrti Beverly Hills. U policie i mezi místními lidmi to tam ale chodí úplně jinak.

Sedmero krkavců

Pekařova dcera se vydá vysvobodit sourozence z utajovaného rodinného prokletí. Na cestě za svým posláním se ale zamiluje do nesmělého prince.

Šťastné a veselé

Abby hodlá na rodinné sešlosti o Vánocích požádat Harper o ruku. Pak ale zjistí, že příbuzní Harper nemají ani tušení, že s ní Abby chodí, a problém je na světě.

Táta je doma

Hodný a ochotný nevlastní táta přivítá v domě ultramužného exmanžela svojí ženy. Situace se rychle změní ve válku tatínků.

Tenkrát v Hollywoodu

Los Angeles je v roce 1969 ve varu a herec z televize a jeho dublér řeší, co bude dál. Zvlášť potom, co se vedle nich nastěhují slavné celebrity. Za tohle vyznání lásky 60. letům v LA, nominované na Oscara, získali Brad Pitt a Quentin Tarantino Zlatý glóbus.

Zakletá Ella

Foto: Walt Disney

Kmotřička víla jí dala do vínku bezmeznou poslušnost. V pubertě se Ella rozhodne tohle prokletí zlomit a jít si za svými sny.

Zorro – Tajemná tvář

Foto: TriStar Pictures

Stárnoucí Zorro předává žezlo svému mladému nástupci, učí ho disciplíně a cvičí ho v boji proti zkorumpovaným mocnářům. V dobrodružném filmu zazářili oscaroví herci Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones a Antonio Banderas.