12 parádních novinek na HBO Max a Disney+ za poslední týden

Foto: Cesta ven (Epix), Lovci duchů: Winchesterovi (The CW), Equalizer (Sony Pictures)

HBO Max uvedlo spin-off Lovců duchů s podtitulem Winchestrovi, první ohlasy ale naznačují, že původnímu seriálu tento počin nesahá ani po kotníky. Premiéru měla rovněž druhá řada oceňovaného Bílého lotusu, seriálovou peckou týdne je ovšem válečná minisérie Pluk mizerů od tvůrce Stevena Knighta (Gangy z Birminghamu). Disney+ takovou nálož novinek v posledním týdnu nezaznamenalo, diváci se nicméně dočkali komediálního hitu Atlanta (vytvořil Donald Glover ze seriálu Zpátky do školy), dalších řad Dobrého doktora, v nabídce se objevil i animovaný seriál Molly a duch vysílaný původně na Disney Channelu.

Atlanta – 3 řady

Earn a jeho bratranec Alfred se sídlem v Atlantě se snaží proniknout do světa prostřednictvím rapové scény. Na cestě se potýkají se sociálními a ekonomickými problémy, které se dotýkají rasy, vztahů, chudoby, postavení a rodičovství. (Disney+)

Bílý lotos – 2. řada

Nová řada seriálového hitu, který se odehrává v luxusním havajském letovisku, sleduje pestrou škálu hotelových hostů během jejich týdenní odpočinkové a omlazující dovolené v ráji. (HBO Max)

Cesta ven – 1. řada

Seriál odhaluje tajemství děsivého města, které uvězní každého, kdo do něj vstoupí. Zoufalí obyvatelé se snaží vést alespoň zdánlivě normální život, zatímco hledají cestu ven. Musí však čelit hrozbám okolního lesa… (HBO Max)

Dobrý doktor – 3. a 4. řada

Mladý chirurg s autismem a syndromem učence, se vzdá klidného venkovského života, aby se připojil k chirurgickému oddělení prestižní nemocnice. Osamělý ve světě a neschopný osobního kontaktu s okolím využívá Shaun svého mimořádného lékařského nadání k záchraně životů a zpochybňuje skepsi svých kolegů. (Disney+)

Equalizer

Bývalý člen elitní tajné vojenské jednotky předstíral svou smrt, aby mohl začít nový, poklidný život. Když však kvůli záchraně mladé dívky musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. (HBO Max)

Joe Pera si chce povídat – 2. řada

Učitel z Michiganu se zabývá tématy, jako jsou palačinky, borůvky, vejce, toasty, klobása, slanina, anglické muffiny, káva, pomerančový džus, javorový sirup, vafle, kukuřičný chléb a jahody. (HBO Max)

Juno

Když šestnáctiletá dívka z minnesotského městečka nečekaně otěhotní s kamarádem, rozhodne se dát své dítě dokonalému páru, který najde přes inzerát. Pak ale zjistí, že nadcházející adopce tlačí manžele k rozvodu, a navíc se zamiluje do otce svého dítěte. (HBO Max)

Lovci duchů: Winchestrovi – 1. řada

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět. (HBO Max)

Molly a duch – 1. řada

Seriál Molly a duch vypráví o temperamentní dívce Molly McGee a nevrlém duchovi jménem Škráb. Když se jedno ze Škrábových kouzel odrazí, vytvoří mezi těmi dvěma věčné pouto. (Disney+)

Plavec

Erez, vycházející hvězda izraelské plavecké scény, odjíždí na soustředění, aby si vybojoval místo v národním olympijském týmu. Intenzivní rivalita mu nedává šanci spřátelit se s ostatními sportovci, dokud nepotká pohledného Neva… (HBO Max)

Plni milosti

Sestra Marina je v létě roku 1994 poslána do chlapecké internátní školy El Parral, která má být brzy uzavřena. Přestože děti Marinu zpočátku trápí vykutálenými žertíky, pomalu se mezi nimi vytváří důvěrné rodinné pouto, které nikdy předtím nepoznaly. (HBO Max)

Pluk mizerů – 1. řada

Seriál vypráví pozoruhodný příběh o tom, jak povstalci britské armády vytvořili v severoafrické poušti během nejtemnějších dnů druhé světové války nejelitnější speciální jednotku na světě. Od Stevena Knighta. (HBO Max)