10 nejlepších novinek na HBO Max za poslední týden

Foto: Selena vaří s šéfkuchaři (HBO Max), Zastav a nepřežiješ (Lionsgate), Angličanka (Amazon Prime)

Na HBO Max přicházejí nové tituly jako na běžícím páse, nejinak tomu bylo i za poslední týden. Do nabídky se dostala seriálová novinka s Emily Blunt – Angličanka, kterou jsme původně čekali na streamu Prime Video, mezi novinkami se objevilo také oscarové a dalšími cenami ověnčené drama Minari, legendární Nelítostný souboj Al Pacina a Roberta De Nira nebo adrenalinem nabitý akčňák Zastav a nepřežiješ.

Angličanka – 1. řada

Cesty Eliho Whippa, vysloužilého zvěda a člena kmene Pawnee, se zkříží s Angličankou Cornelií Lockeovou, která se chce pomstít muži, jenž je podle ní zodpovědný za smrt jejího dítěte.

Furi Kuri – 2. řada

Uběhla spousta let, když spolu Naota s Haruhara Haruko prožili dobrodružství. Mezitím řádí válka mezi Medical Mechanica a Fraternity napříč celou galaxií. S příchodem mimozemského vyšetřovatele se chlapci obrátí jeho obyčejný život vzhůru nohama.

Legendární – 3. řada

Týmy návrhářů musí soutěžit na neuvěřitelných plesech a předvést svůj smysl pro módu, aby získaly status legendární. Originální show z produkce HBO Max.

Minari

Korejská rodina se stěhuje z města na arkansaský venkov, aby si splnila svůj americký sen. Doufají, že jim život na farmě zajistí lepší budoucnost. Nové prostředí jim však klade do cesty řadu překážek, které překonají jen díky vzájemnému poutu.

Nebesa

Foto: Delirium Films

Černá komedie zachycuje tři příběhy o vlivu zázraků na postkomunistickou společnost, která po půlstoletí ateismu znovu objevuje křesťanství.

Nelítostný souboj

Jsou stejně schopní a stejně posedlí. A stojí proti sobě. Al Pacino a Robert De Niro v hlavních rolích amerického kriminálního filmu. Jeden z nejlepších filmů všech dob natočil legendární Michael Mann.

Poslušná

Lúcia byla napadena svým manželem a podala trestní oznámení. Spolu s asistentkou prokurátora Marií se pouští do boje s portugalskou justicí. Snaží se přimět svého muže, syna vysoce postaveného právníka, aby převzal odpovědnost za své činy…

Selena vaří s šéfkuchaři – 4. řada

Umělkyně, herečka, producentka a filantropka Selena Gomez se pouští na neprobádané území: v domácí karanténě vaří chutná jídla a na dálku jí pomáhají různí šéfkuchaři.

Svatba naruby

Foto: Paramount Pictures

Howardův život se obrátí naruby, když jeden z jeho studentů – nyní filmová hvězda – o něm v televizním přenosu řekne, že je homosexuál. Howard musí přesvědčit celé město, svou snoubenku a dokonce i sám sebe, že skutečně není gay.

Zastav a nepřežiješ

Foto: Lionsgate

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Nájemný vrah Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Celý svět se s ním točí a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život…

Pokračuj na novinky z HBO Max z minulého týdne