Ant-Man a Wasp: Quantumania: Kang Dobyvatel se vrací

Foto: Marvel

Již začátkem týdne oficiální twitterový účet Ant-Mana oznámil, že se fanoušci můžou těšit na velké novinky a teď už víme proč. První trailer k filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania je tady. Nový díl ságy Ant-Man je fanoušky velmi očekávaný, protože zahajuje pátou fázi marvelovského filmového vesmíru a navíc se vrací Jonathan Majors v roli padoucha Kanga.

Trailer se zaměřujeme na různé části, ale nejpozoruhodnější je příchod Kanga v podání Jonathana Majorse. Trailer jeho postavu představuje jako někoho, kdo by mohl být spíše přítelem než nepřítelem. Vidíme, že zřejmě uzavírá dohodu s Ant-Manem, který chce dostat sebe a zbytek své rodiny v pořádku domů, ale co za to Kang chce, není odhaleno. Případná Ant-Manova pomoc Kangovi je jen další známkou toho, jak velkou hrozbou pro MCU může být, protože trailer naznačuje, že má k dispozici obrovskou armádu, která ho podporuje, a pokud by zmanipuloval Scotta, aby mu pomohl, stal by se opravdu nebezpečným.

Na režisérské křeslo usedne Peyton Reed, který stojí za režií prvního filmu Ant-Man z roku 2015 a pokračování Ant-Man a Wasp z roku 2018. V hereckém obsazení se kromě Paula Rudda, Evangeline Lilly a Jonathana Majorse dále objeví Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton a Randall Park a Bill Murray.

Ant-Man a Wasp: Quantumania má stanovenou premiéru na 17. února 2023.

Foto: Marvel