21 očekávaných filmů a seriálů, které uvede Netflix v říjnu

Foto: Barbaři, Na západní frontě klid, Škola čar a kouzel (vše Netflix)

Netflix v říjnu uvede nálož hororových novinek, mezi nimiž vyčnívá minisérie Půlnoční klub od tvůrce Půlnoční mše a Doktora Spánka, další seriálová novinka od režiséra hitu Dahmer – Vidím vás, Kabinet kuriozit Guillerma del Tora nebo třetí svazek populárních Nevyjasněných záhad. Netflix uvede také Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer, polskou Velkou vodu podle skutečné události, hranou minisérii Notre-Dame a očekávaný fantasy snímek Škola čar a kouzel. Aby těch katastrof nebylo mnoho, Netflix přidá do nabídky také švédský Playlist a novou řadu Nakrmte někdo Phila. Říjen na Netflixu uzavře očekávaná adaptace Na západní frontě klid.

13 uvězněných: Jak jsme se dostali z thajské jeskyně – 1. řada

Poutavý dokument, ve kterém malí fotbalisti z thajského týmu vyprávějí příběh, jak v roce 2018 uvízli v jeskyni Tham Luang – a přežili. (5. října)

Telefon pana Harrigana

Malý kluk a boháč v letech se sblíží díky knihám i svým prvním iPhonům. Jejich záhadné přátelství pak přetrvá i po starcově smrti. (5. října)

Velká voda – 1. řada

Na Vratislav se v roce 1997 valí ničivá povodeň a radní nemají moc času. Společně s vědci musí jednat a každé jejich rozhodnutí může mít obrovské důsledky. (5. října)

Zásek – 1. řada

Mladá žena spojí síly s fanynkou do UFO a pustí se do vyšetřování náhlého zmizení svého přítele. Jenže při tom narazí na hodně divoké spiknutí. (7. října)

Rozhovory se zabijákem: Jeffrey Dahmer – 1. řada

Sériový vrah Jeffrey Dahmer se ve velmi otevřených rozhovorech přizná k děsivým zločinům a ukáže se, jak znepokojivě funguje narušená psychika člověka. (7. října)

Půlnoční klub – 1. řada

V hospici pro náctileté pacienty uzavřou členové exkluzivního klubu děsivou dohodu: kdo z nich zemře jako první, dá ostatním znamení ze záhrobí. (7. října)

Nejšťastnější holka pod sluncem

Mladá redaktorka si v New Yorku zařídila dokonalý život. Ten se ale začne drolit, když se kvůli natáčení dokumentu musí postavit čelem k drsnému zážitku ze střední. (7. října)

Playlist – 1. řada

Fiktivní příběh o švédském podnikateli v moderních technologiích, který s partnery vymyslí legální streamovací platformu a převrátí tím hudební průmysl vzhůru nohama. (13. října)

Vidím vás – 1. řada

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (13. října)

Svatá rodina – 1. řada

Rodina, která skrývá děsivé tajemství, chce začít nový život v Madridu. Vztahy s místními ale její plány komplikují a minulost ji pomalu dohání. (14. října)

Nevyjasněné záhady – 3. svazek

Foto: Netflix

Legendární dokumentární seriál se vrací na obrazovky s další várkou záhadných zmizení, šokujících vražd, nadpřirozených setkání a dalších skutečných případů. (18. října)

Nakrmte někdo Phila – 6. řada

Foto: Netflix

Tvůrce populárního sitcomu Raymonda má každý rád Phil Rosenthal poznává na svých cestách kuchyni a kulturu měst jako Bangkok, Lisabon, Mexico City a řadu dalších. (18. října)

Notre-Dame – 1. řada

Dramatický seriál inspirovaný skutečnými svědectvími francouzských hasičů, který líčí dopady požáru katedrály Notre-Dame na nesourodou skupinu Pařížanů. (19. října)

Neznámí

Policista v utajení naváže intenzivní a důvěrný vztah s podezřelým z vraždy, zatímco se snaží získat jeho důvěru a vynutit si přiznání. (19. října)

Od nuly – 1. řada

Umělkyně se v Itálii zamiluje do kuchaře a vydá se s ním na cestu plnou lásky, bolesti, vytrvalosti a naděje přes několik kontinentů, napříč různými kulturami. (21. října)

Škola dobra a zla

Nejlepší kamarádky Sophie a Agatha se nečekaně ocitnou v kouzelné škole pro budoucí hrdiny a padouchy z pohádek. Přežije jejich přátelství tuhle velkou zkoušku? (21. října)

Barbaři – 2. řada

Římský důstojník čelí volbě mezi mocnou říší, ve které byl vychován, a kmenem, ke kterému patří. Jeho oddanost dvěma znesvářeným stranám vyústí v epický historický střet. (21. října)

Kabinet kuriozit Guillerma del Tora – 1. řada

Mrazivá hororová kolekce osmi úžasně vizuálně propracovaných příběhů plných hrůzy, kterou vytvořil Guillermo del Toro. (25. října)

Dobrá sestra

Přetížená sestra z jednotky intenzivní péče bere obětavého nového kolegu jako oporu v práci i v soukromí. Nečekaná smrt pacientky na něho ale vrhne stín podezření. (26. října)

JÁ JSEM STALKER – 1. řada

V tomhle dokumentárním seriálu vypráví usvědčení stalkeři a jejich oběti drastické příběhy o obtěžování, zneužívání a dalších zločinech. (26. října)

Na západní frontě klid

Sotva sedmnáctiletý Paul jde za první světové války bojovat na západní frontu. Naverbovat se nechal s nadšením, to se ale v brutální realitě zákopů rychle vytrácí. (28. října)