18 výborných filmů, které jsou nově nebo znovu na Netflixu

Foto: Obhájce (Lionsgate), V srdci moře (Warner Bros.), Mělčiny (Sony Pictures)

Na začátku října se do nabídky Netflixu vrátila celá řada licencovaných titulů, některé filmy jsou na největší streamovací službě zcela poprvé. Mezi nejzajímavější snímky z tohoto výběru patří Obhájce s Matthewem McConaugheyem (Netflix má v nabídce i seriálovou verzi z tohoto roku), stále geniální Parfém: Příběh vraha, Nolanův Počátek nebo Trosečník (Netflix dává přednost názvu Cast Away). Do nabídky se dostaly také starší horory, Halloween: H20, Karanténa, Světová válka Z s Bradem Pittem nebo nejslavnější komedie Jima Carreyho, Ace Ventura: Zvířecí detektiv.

Ace Ventura: Zvířecí detektiv

Foto: Warner Bros.

Pochybný detektiv Ace Ventura vyšetřuje případ únosu Sněhové vločky – maskota týmu Miami Dolphins.

Halloween: H20

Foto: Miramax Films

Laurie i po dvaceti letech pořád děsí vzpomínky na bratra Michaela Myerse. Ten se ale nečekaně vrátí a její nejhorší noční můry se stanou skutečností.

Karanténa

Foto: Sony Pictures

Reportérka a její kameraman sledovali hasiče při práci a zůstali trčet v karanténě zavření v činžáku, kde řádí neznámý brutální vrah.

Loupež po italsku

Foto: Paramount Pictures

Mazaný zloděj plánuje velkou vloupačku mezi benátskými kanály, ale zrada jednoho z jeho lidí přivodí katastrofu.

Mezi řádky

Foto: Paramount Pictures

Své rizikové studenty nechá učitelka číst klasiku jako třeba Deník Anny Frankové, ale zároveň je požádá, aby si o svém těžkém životě začali vést deník.

Mělčiny

Mladou surfařku pokousal velký bílý žralok a uvízla na útesu u pobřeží. Jestli chce přežít, bude muset přelstít hladového dravce, kterému první sousto zdaleka nestačilo.

Obhájce

Protřelý právník, který úřaduje na zadním sedadle svojí limuzíny, přijme ostře sledovaný případ. Ohrozí tím ale sebe i svoji rodinu.

Otčím

Foto: Sony Pictures

Série tajemných událostí vede teenagera k podezření, že nový přítel jeho matky může být nebezpečný sériový vrah, který si vybírá za kořist celé rodiny.

Parfém: Příběh vraha

Foto: Filmax

Jean-Baptiste je obdařený mimořádně vytříbených čichem. Při práci na parfému, který by zachytil podstatu ženské krásy, se pak uchýlí k velmi temným činům.

Počátek

Utrápený zloděj dokáže z mysli spících lidí dostat skrytá tajemství. Když pak vezme poslední zakázku, čeká ho nebezpečná mise někomu do podvědomí myšlenku naopak zasít.

Rapeři z Comptonu

V půlce 80. let se z nehostinných ulic Comptonu vynořila rapová skupina jménem N.W.A. a svými drsnými, autentickými hity převrátila hip-hopový vesmír vzhůru nohama.

Světová válka Z

Zaměstnanec OSN cestuje po celém světě, aby zastavil pandemii, která mění lidi na zombie. Jenže čas běží.

Spojenci

Spojenecký agent Max Vatan se za druhé světové války zamiluje do francouzské špionky. Když se ale dozví, že může jít o dvojitou agentku, snaží se prokázat její nevinu.

Terminál

Foto: DreamWorks Pictures

Přátelský cestovatel nesmí opustit letiště v New Yorku, protože mu kvůli puči v jeho zemi přestal platit pas. Řešení? Prostě tam začne normálně žít!

Trosečník

Letadlo, kterým letí systémový technik firmy FedEx Chuck Noland, havaruje a on najednou musí bojovat o přežití na opuštěném ostrově v Tichém oceánu.

V srdci moře

Posádka rybářské lodi se zoufale snaží odrazit útok obří velryby, která převrhne jejich loď. Pravdivý příběh inspirovaný románem Bílá velryba.

Zlatíčko

Foto: Paramount Pictures

Sukničkář Alfie se žádnou ženou nevydrží. Když ale jedna z jeho milenek otěhotní, začne se zamýšlet nad tím, jak vlastně žije.