12 skvělých novinek na HBO Max a Disney+ z posledního týdne

Foto: Paralelní matky (Warner Bros.), Star Wars: Příběhy rytířů Jedi (Disney), Barbar (20th Century Studios)

Streamovací služby HBO Max a Disney+ nelenily a divákům opět nabídly slušnou porci zajímavých novinek. Jen za poslední týden přidala platforma myšáka Mickeyho dvě řady oblíbeného Dobrého doktora (Na Netflixu již 5 řad), nový animovaný seriál ze světa Star Wars Příběhy rytířů Jedi nebo chválený horor Barbar se skvělým Billem Skarsgårdem (To). HBO Max pro změnu nabídlo halloweenský animák Koledu nebo něco provedu Scooby-Doo!, španělský hit Paralelní matky a finální řady Upířích deníků.

Barbar

Mladá žena odjíždí do Detroitu na pracovní pohovor. Má sjednaný pronájem domu, ale když dorazí pozdě večer na místo, zjistí, že si stejné ubytování rezervoval neznámý muž. I když jí opatrnost radí, aby to nedělala, rozhodne se v domě strávit noc. (Disney+)

Co děláme v temnotách – 3. řada

Sonda do každodenního života čtyř upírů, kteří jsou spolu už stovky let. Návštěva jejich vůdce a temného pána jim připomene účel, s nímž před více než sto lety přišli do New Yorku. Seriálová verze stejnojmenného filmu. (Disney+)

Dobrý doktor – 2 řady

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem a syndromem učence, se vzdá klidného venkovského života, aby se připojil k chirurgickému oddělení prestižní nemocnice. Seriálový hit s Freddiem Highmorem od tvůrce Dr. House. (Disney+)

Joe Pera si chce povídat

Učitel z Michiganu se zabývá tématy, jako jsou palačinky, borůvky, vejce, toasty, klobása, slanina, anglické muffiny, káva, pomerančový džus, javorový sirup, vafle, kukuřičný chléb a jahody. (HBO Max)

Koledu nebo něco provedu Scooby-Doo!

Hroziví duchové Scoobyho party i její tradiční protivníci ohrožují Halloween. Koleda se ocitá v sázce. Záhady s.r.o. musí zachránit situaci. Sedmdesátiminutový speciál k letošnímu Halloweenu. (HBO Max)

Město Ember

Foto: 20th Century Fox

Posledních dvě stě let je útočištěm lidské rasy podzemní gigantické město Ember, úžasný svět zářících světel. Nyní však stojí na pokraji zániku. Generátor, poskytující jeho obyvatelům energii, která zajišťuje světlo, teplo a vzduch, začíná selhávat… (HBO Max)

Můj syn

Jasonova vážná nehoda na bruslích vystaví jeho vztah s matkou tvrdé zkoušce. Když se vyděšená Marlene rozhodne odvézt syna z Berlína na rehabilitační kliniku ve Švýcarsku, začíná cesta plná problémů a překážek. (HBO Max)

Paralelní matky

Janis a Ana se potkávají v nemocničním pokoji, kde se připravují na porod. Obě jsou nezadané a obě otěhotněly neplánovaně. Janis, která je ve středním věku, se na miminko těší. Puberťačka Ana je vyděšená. (HBO Max)

Soví dům – 2. řada

Luz je mladá sebevědomá dívka, která čirou náhodou narazí na portál, který vede do kouzelného světa. V něm se spřátelí se rebelskou čarodějkou Edou a jejím roztomilým malý bojovníkem Králem. (Disney+)

Star Wars: Příběhy rytířů Jedi – 1. řada

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Upíří deníky – 7. a 8. řada

Foto: CW Television Network

Příběh dvou upířích bratrů, kteří jsou posedlí krásnou dívkou z městečka, mezi jehož obyvateli tajně žijí nadpřirozené bytosti. Na začátku seriálu se Stefan a Damon Salvatorovi vracejí do rodného Mystic Falls ve Virginii, oba z velmi odlišných důvodů. (HBO Max)

Ztracené město

Slavná spisovatelka dobrodružných románů pro ženy se ocitne v situaci, která jako by vypadla z některé její knížky. Ve spárech únosců a uprostřed divoké džungle. Chybí jen pravý hrdina, který by ji zachránil… (HBO Max)