10 nejstahovanějších filmů posledního týdne (nejen) z Netflixu

Foto: Hokus pokus 2 (Walt Disney), Vesper (Condor), Na pivo do první linie (Apple TV+)

Žebříček deseti nejstahovanějších filmů doznal hned několik změn oproti minulému týdnu. Na předních místech, podle serveru TorrentFreak, se objevilo hned šest filmových novinek. Mezi nimi nechybí western Dead for a Dollar s Christophem Waltzem v hlavní roli, Blondýnka Marilyn Monroe z produkce Netflixu, válečná komedie Na pivo do první linie se Zackem Efronem, rodinná halloweenská pohádka Hokus pokus 2, sci-fi Vesper a akční Bullet Train s Bradem Pittem. Po několika týdnech dokonce došlo k sesazení titulů Top Gun: Maverick a Thor: Láska jako hrom z prvních pozic.

Nejstahovanější filmy 39. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Dead for a Dollar

1897. Film sleduje sleduje veterána a lovce odměn Maxe Borlunda hluboko v Mexiku, kde se setkává s profesionálním hazardním hráčem a psancem Joem Cribbensem – zapřisáhlým nepřítelem, kterého Max před lety poslal do vězení. (uvedeno na iTunes)

9. Nene

Ten den by proběhl jako každý jiný, kdyby se na nebi neobjevilo cosi, co sourozencům Haywoodovým zabilo otce. Bylo to UFO? Nebo je vysvětlení mnohem racionálnější? Nikdo nic neví. Nejnovější film z dílny Jordana Peela, režiséra Uteč. (uvedeno na iTunes)

8. Blondýnka

Odvážný fiktivní portrét hollywoodské legendy Marilyn Monroe ukazuje její bouřlivý život i cenu, jakou zaplatila za slávu. Ana de Armas se v adaptaci románu od Joyce Carol Oates promění ve slavnou blondýnu. Natočil Andrew Dominik. (právě teď na Netflixu)

7. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

6. Na pivo do první linie

Chickie (Zac Efron) chce podpořit kamarády, kteří bojují ve Vietnamu, a tak se rozhodne udělat něco bláznivého – osobně jim přivézt americké pivo. Cesta, kterou Chickie v dobrém úmyslu podnikne, mu záhy změní život a ovlivní jeho náhled na věc. (právě teď na Apple TV+)

5. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (právě teď na Disney+)

4. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (uvedeno na iTunes)

3. Hokus pokus 2

Je to už 29 let, co někdo zapálil svíci s černým plamenem a přivedl tak zpět k životu sestry ze 17. století, které prahnou po pomstě. Nyní to jsou tři středoškolské studentky, které musí před svítáním v předvečer svátku Všech svatých zabránit nenasytným čarodějnicím v tom, aby způsobily v Salemu novou spoušť. (právě teď na Disney+)

2. Vesper

Ekosystém země se v blíže neurčené budoucnosti zhroutil. Třináctiletá houževnatá Vesper, která žije se svým paralyzovaným otcem, se snaží obstarávat obživu, jak to jde, a zároveň ve své laboratoři experimentuje s biologickými materiály. (uvedeno na iTunes)

1. Bullet Train

Brad Pitt hraje ve filmu nájemného zabijáka Berušku, který je odhodlán vykonávat svou práci mírumilovně, jelikož se mu spousta předchozích kšeftů vymkla z rukou a smůla se mu lepí na paty. Osud má nicméně jiné plány. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z minulého týdne