Vstupenka do ráje: Oblíbená hollywoodská dvojice opět spolu

Foto: Universal Pictures

V nové romantické komedii Vstupenka do ráje se opět setkají dvě největší hvězdy Hollywoodu George Clooney a Julia Roberts. Ti se po šesti letech objeví na stříbrném plátně v roli rozvedeného páru, kteří odcestují do ráje, aby zabránili své dceři udělat stejnou chybu, jakou před 25 lety udělali oni.

Bývalí partneři se ocitnou na společné misi, aby zabránili své zamilované dceři udělat stejnou chybu, jakou kdysi udělali oni. Společně uzavřou příměří, aby přiměli svou dceru k tomu, aby dala kopačky snoubenci, s nímž se nedávno seznámila na Bali. Zažívají přitom ale různá úskalí přes krádež prstýnků až po kousnutí delfínem.

Foto: Universal Pictures

Film natočil režisér Ol Parker, jenž se známý svými romantickými komediemi. Do většího podvědomí diváků se dostal svým prvním filmem Svatba ve třech s Piper Perabo a Lenou Headey v hlavních rolích. Poté přišly daleko úspěšnější snímky jako pokračování muzikálu Mamma Mia: Here We Go Again a Teď a tady. Scénáristicky se podílel na filmech Báječný hotel Marigold nebo vánočním filmu od Netflixu Chlapec, kterému říkají Vánoce.

Foto: Universal Pictures

Vstupenka do ráje je prvním filmem od Hry Peněz z roku 2016, v němž hlavní role ztvárnila dvojice George Clooney a Julia Roberts. Předtím si dvojice zahrála pár ve filmech Dannyho parťáci a Dannyho parťáci 2. Ve filmu hrají taky vycházející mladí herci. Kaitlyn Dever můžete znát z filmů Šprtky to chtěj taky a Dopesick. Billie Lourd, jejíž matkou byla zesnulá herečka Carrie Fisher a babičkou Debbie Reynolds, je známá převážně ze seriálu American Horror Story nebo Scream Queens. Fanoušci seriálu Emily in Paris budou mít jistě radost z Lukase Brava, který hraje francouzského přítele Julie Roberts.

Snímek Vstupenka do ráje vstupuje do českých kin 15. září 2022.

Foto: CinemArt