Secret Invasion: Nick Fury se vrací v upoutávce na novou minisérii

Foto: Marvel

Invaze Skrullů – mimozemšťanů schopných změnit se na kohokoliv je hlavním dějovým motivem komiksové série. A bylo tak jen otázkou času, kdy se tato velmi děsivá hrozba a atmosféra, v níž nikomu nelze věřit, zapracuje i do MCU. Nyní se fanoušci dočkali a dostává se jim první upoutávky na chystaný seriál, v němž se vrací Samuel L. Jackson v roli ikonického Nicka Furyho. 

Z traileru je cítit velmi podobný styl špionážního thrilleru, jaký měla jedna z nejlepších marvelovek – Captain America: Návrat prvního Avengera. Celý projekt rozhodně má potenciál být tím nejlepším a nejdospělejším, co nám zatím seriály ze světa Marvelu nabídly. Hutný a zvraty nabitý thriller, ve kterém se nedá nikomu věřit a atmosféra by se dala krájet je něco, čeho je v komiksovém filmovém světě jako šafránu.

Nezbývá tedy jen než doufat, že si tuto vážnou tvář minisérie udrží i nad rámec upoutávek a nepůjde o zklamání, jako tomu bylo v případě Falcona a Winter Soldiera.

Showrunnerem seriálu je Kyle Bradstreet (Mr. Robot). O režii se postarají Thomas Bezucha a Ali Selim.

V hlavních a vedlejších rolích se představí Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Emilia Clarke, Cobie Smulders, Olivia Colman, Christopher McDonald, Carmen Ejogo, Kingsley Ben-Adir, Killian Scott, Don Cheadle, Martin Freeman, Regé-Jean Page, a další.

Tajná invaze (Secret Invasion) bude uvedena na Disney+ během jara 2023. Půjde o šest epizod se zhruba hodinovou stopáží.

Foto: Marvel