10 vítaných novinek na HBO Max za poslední týden

Foto: Kancl (NBC), Jackass Forever (Paramount Pictures), Krotitelé duchů: Odkaz (Sony Pictures)

Sledovanosti HBO Max už druhý týden vládne nový seriál Rok draka odehrávající se ve světě legendární Hry o trůny, služba v Česku ale nelení a do nabídky za posledních sedm dní přidala další porci vítaných titulů. Nově si na HBO Max můžeme vychutnat silné drama s mladičkým Leonardem DiCapriem Dospívání po americku, nejnovější Jackass s podtitulem Forever, akční komedii Krotitelé duchů: Odkaz, která volně navazuje na hity z osmdesátých let minulého století nebo české dokumenty 5 October a FC Roma. Velkou radost také udělalo přidání kultovního Kanclu (americká verze), který na HBO Max doprovodil nedávno uvedený Komparz od stejných tvůrců.

5 October

Příběh muže, který se jednoho dne rozhodl opustit svou rodinu. Jeho putování je zachyceno 10 let poté, co se vydal na cestu. Ta je pro něho útěkem, způsobem, jak se vyhnout těžkému rozhodnutí a jak se zbavit dvoukilového nádoru na obličeji.

Dospívání po americku

Toby dospíval v 50. letech 20. století a měl matku, která se nehodlala smířit s nevlídným osudem. Protloukali se spolu z východu na západ, až konečně našli toho pravého. Aspoň to tak vypadalo… Příběh o hledání vztahů a rodinného zázemí.

FC Roma

Když minulou sezonu nastoupil do nejnižší české fotbalové soutěže nový tým složený převážně z romských hráčů, většina soupeřů se rozhodla zápasy s ním bojkotovat. Dokumentární film FC Roma s vlídným humorem popisuje příběhy tohoto klubu.

Jackass Forever

Partička, co má na svědomí sérii Jackass, se vrací na scénu, aby s malou pomocí nových účastníků předvedla další kolo naprosto nepřístojných, zábavných, absurdních a často nebezpečných kousků. Johnny a jeho parta posouvají hranice ještě dál!

Kancl – 4 řady

Foto: NBC

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. Od tvůrců neméně úspěšného Komparzu.

Krotitelé duchů: Odkaz

Ve filmu Krotitelé duchů: Odkaz se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček.

Křídla vášně

Rok 1910. Kate je zamilovaná do chudého novináře Mertona. Pokud se za něj provdá, bude se muset vzdát svého dědictví a žít v bídě. To Kate odmítá a přesvědčí Mertona, aby si namluvil umírající americkou dědičku a shrábnul její bohatství…

Mistři

Foto: Cinemart

Naše hokejová reprezentace bojuje na staré obrazovce ve zchátralé hospodě v jedné vylidněné vesnici. „Fandit si musíme sami, Švédové nám fandit nebudou“ říká jeden z hostů. Vlastně, každý z nich si musí fandit sám a MISTŘI je jejich příběh.

Nevěrné hry

Foto: Česká televize

Česká klavíristka Eva následovala svého manžela, hudebníka Petera do malé vesnice na Slovensku. Zatímco Peter má ve zdejším prostředí klid na skládání, Eva marně hledá uplatnění, cítí se odtržená od rodiny, od pražského prostředí a přátel.

Zlatá horečka na Klondiku

Foto: CFI Investments

Je léto roku 1897 a v Skaqway na Aljašce přistává starý kolesový parník s téměř tisícovkou zlatokopů na palubě. Všichni podlehli zlaté horečce a v touze po bohatství chtějí dosáhnout Yukonu. Je mezi nimi také dobře stavěný mladík s kymácivou chůzí námořníka.