20 skvělých filmů, které jsou nově nebo znovu na Netflixu

Foto: Blok 99 (RLJ Entertainment), Velká čínská zeď (Universal Pictures), Mumie (Universal Pictures)

Netflix v polovině srpna potěšil hlavně fanoušky Mumie. Do nabídky doputovaly oba filmy s Brendanem Fraserem a novější zpracování s Tomem Cruisem, které diváky ale příliš neoslnilo. Netflix vrátil do obsahu také první dva filmy z trilogie Návrat do budoucnosti, horory Ouija: Zrození zla, Rozpolcený nebo Pod zemí, za pozornost rozhodně stojí opomíjené drsné drama Blok 99 se skvělým Vincem Vaughnem v netradiční roli. Nově nebo znovu najdeme na Netflixu rovněž katastrofický snímek 2012 z dílny Rolanda Emmericha, Paula s dvojicí Simon Pegg a Nick Frost a mnoho dalších titulů.

2012

V tomto apokalyptickém thrilleru hrozí světu zánik pod přívalem přírodních katastrof a rozvedený otec se zoufale snaží zachránit svou rodinu.

Blok 99

Bývalý boxer se živí pašováním drog, ale jeden nepodařený obchod ho dostane za mříže. Nezbývá mu než sáhnout po násilí, aby ochránil svoji ženu a nenarozené dítě.

Čtyřicítka na krku

V tomhle pokračování filmu „Zbouchnutá“ se manželé Pete a Debbie potýkají se všední realitou odcházejícího mládí a s nástupem středního věku.

Když si Chuck bral Larryho

Foto: Universal Pictures

Vdovec Larry kvůli trablům s životním pojištěním poprosí nejlepšího kámoše Chucka, aby předstíral, že spolu žijí jako partneři. Jenže úřadům se to nějak nechce líbit.

Ladíme 2

Barden Bellas chtějí být první Američané, kteří vyhrají celosvětovou soutěž a cappella sborů. A tak svádějí nelítostné pěvecké souboje s evropskými soupeři.

Lorax

Lesní tvor Lorax se snaží ochránit životní prostředí před krátkozrakým Jednorázem, kterému jde jen o zisk. Adaptace klasické dětské knížky od Dr. Seusse.

Mumie

Foto: Universal Pictures

Když tým amerických archeologů nevědomky oživí prokletou mumii, je na dobrodružném a těžkopádném Egyptologovi, aby tohoto zlého ducha zastavil.

Mumie se vrací

Foto: Universal Pictures

Egyptologové odhalí prehistorickou relikvii, která dokáže vypustit ničivé síly a ďábelské bojovníky vedené zlověstným Králem Škorpionem.

Mumie (Tom Cruise)

Při hledání pokladu probudí voják starověkou egyptskou princeznu. Ta po dlouhá staletí čeká na příležitost pomstít se světu, který se proti ní provinil.

Návrat do budoucnosti I a II

V DeLoreanu předělaném na stroj času se Marty McFly náhodou vrátí o třicet let zpátky a musí sebou pořádně hodit, aby zařídil, že se do sebe jeho rodiče zamilují.

Odebrat z přátel

Šest teenagerů dohnalo kyberšikanou svoji spolužačku k sebevraždě. Teď se ale sami stanou terčem internetového slídila s vražednými úmysly.

Ouija: Zrození zla

V Kalifornii 60. let se dcera falešného spiritisty pokouší komunikovat se svým zesnulým otcem. Místo něj ale vyvolá na svět démona.

Paul

Dvěma milovníkům sci-fi na výpravě za tajemstvím nechvalně známé Oblasti 51 v Nevadě zkříží cestu mimozemšťan na útěku.

Pod zemí

Krásná archeoložka a její parta se vydají hledat poklad do pařížských katakomb, octnou se ale v pekelném podsvětí.

Přepadení 13. okrsku

Foto: Focus Features

Komando nebezpečných zločinců jde po proslulém drogovém bossovi. Detektiv z Detroitu s nimi svede bitvu o to, kdo ovládne ulici.

Rallye smrti

Foto: Universal Pictures

Muž nespravedlivě odsouzený za vraždu má šanci získat svobodu: bude volný, když se mu podaří vyhrát brutální třídenní závod proti spoluvězňům, kteří usilují o to samé.

Rozpolcený

Muž mnoha osobností unese tři nezletilé dívky, které musí vymyslet, jak utéct, než se projeví jeho nejnovější a nejnebezpečnější osobnost.

Šílená matka

Po manželově smrti se smutná Marnie přestěhuje za dcerou Lori do Los Angeles. Tam si potom rychle najde nové objekty zájmu, aby uspokojila svoje mateřské a jiné potřeby.

Tulák z širých plání

Foto: Universal Pictures

Městečko si na obranu před nájezdy pistolníků najme drsného cizince. Kvůli jeho zvláštním metodám to ale brzy začne vypadat, že uzavřelo smlouvu s ďáblem.

Velká čínská zeď

Střelný prach přivádí evropské žoldáky do čínské říše Sung. Místo toho však objevují epickou válku mezi hrdiny a divokými příšerami.