16 starších filmů, které jsou nově nebo znovu na Netflixu

Foto: Želvy Ninja 2 (Paramount Pictures), Mission: Impossible - Fallout (Paramount Pictures), Muži v černém 3 (Sony Pictures)

Netflix na přelomu července a srpna ve skutečnosti přidal do nabídky desítky známých filmů nebo seriálů, jen zlomek z nich ale dostal alespoň české titulky. Mezi těmito tituly naštěstí nechybí nejlepší akční série současnosti Mission: Impossible (Netflix vrátil do nabídky všech šest filmů), znovu najdeme na Netflixu i zdařilé komedie jako Jeho fotr, to je lotr!, Stážistu s Anne Hathaway nebo Těsně vedle (rovněž z dílny Bena Stillera). Na Netflix se nadále vrátilo skvělé Equilibrium, Mnichov Stevena Spielberga nebo původní Top Gun s mladičkým Tomem Cruisem.

Bezmocná

Foto: Paramount Pictures

Cher, všemi oblíbená středoškolačka z Beverly Hills, pomůže jednomu ze svých spolužáků vypadat víc cool. Tenhle počin má ale pro ni samotnou nedozírné důsledky.

Equilibrium

Foto: Dimension Films

Totalitní režim v dystopické budoucnosti udržuje klid a pořádek tím, že lidi tlumí drogami. Projevy emocí se tady trestají smrtí.

Jeho fotr, to je lotr!

Pokračování filmu Fotr je lotr, ve kterém snoubenci Greg a Pam vezmou Paminy prudérní rodiče na výlet do Miami, aby je seznámili s mámou a tátou Jebalovými.

Mission Impossible (komplet)

Agent Ethan Hunt musí rychle najít cizího špiona, který zradil jeho tým, a zároveň se postarat o to, aby důležitý tajný seznam nepadl do špatných rukou.

Mnichov

Agent Mossadu pátrá po palestinských teroristech, kteří zavraždili izraelské atlety na letní olympiádě v roce 1972.

Muži v černém 3

Zemi hrozí útok mimozemšťanů a agent J musí cestovat zpátky v čase, aby spolu s mladým agentem K změnili průběh historie.

Na Větrné hůrce

Foto: Paramount Pictures

Filmová adaptace románu Emily Brönte o nešťastné lásce dvou milenců, která ovlivní i další generace.

Případ číslo 39

Foto: Paramount Pictures

Aby ji ochránila před zlými rodiči, vezme si naivní sociální pracovnice desetiletou dívku domů. Záhy ale zjistí, že děvčátko není tak nevinné, jak se zdálo.

Přísaha

Detektiv na odchodu do penze vezme případ zavražděné dívky a jejím rodičům slíbí, že ho dotáhne do konce.

Série divergence: Rezistence

Mezi frakcemi se schyluje k válce a Jeanine neúnavně hledá Tris, protože bez jejích divergentních schopnosti nepůjde otevřít záhadná relikvie.

Silverado

Foto: Columbia Pictures

Nesourodá parta drsných kovbojů vyrazí do městečka hledat štěstí a narazí tam na zkorumpované padouchy i dávné nepřátele.

Stážista

Jules, která podniká v módní branži, má pořád práce až nad hlavu. Pomůže jí ale sedmdesátiletý vdovec Ben, který se překvapivě přihlásí na pozici stážisty.

Těsně vedle

Foto: Paramount Pictures

Ben Stiller je po svatbě přesvědčený, že si vzal ženu svých snů. Už na líbánkách ale zjistí, že je to ve skutečnosti pořádná potvora.

Top Gun

Foto: Paramount Pictures

Vynikající, ale problémový pilot nastoupí na elitní bojovou školu, kde ho čekají tvrdí soupeři, bouřlivá láska i nebezpečí vysoko v oblacích.

Tři Kristové

Příběh ambiciózního psychologa z 50. let minulého století, který zkoumá hranice lidské mysli na případech tří lidí, co se všichni považují za Ježíše.

Želvy Ninja 2

Želvy Ninja s April a nováčkem Caseym vyrážejí do boje proti Trhačovi, který utekl z vězení a chystá se spolu se zlým Krangem ovládnout svět.