10 nových filmů (nejen) na Netflixu a HBO Max, které jsou hitem

Foto: Třináct životů (Prime Video), Spider-Man: Bez domova (Disney), Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (Bontonfilm)

Za poslední zhruba měsíc se na předních streamovacích službách objevily velmi žhavé filmové novinky. Netflix uvedl svůj nejdražší film v historii, akčního Gray Mana s Ryanem Goslingem a Chrisem Evansem, na stejnou službu doputovala i česká komedie Tří tygrů ve filmu s podtitulem Jackpot. Konkurenční HBO Max uvedlo nejnovějšího Spider-Mana: Bez domova nebo Klan Gucci od kultovního režiséra Ridleyho Scotta. Velké premiéry má za sebou i Disney+, kam zavítal očekávaný prequel Predátor: Kořist nebo pixarovka Rakeťák. V potají však vyšlo i dechberoucí drama Třináct životů od oscarového režiséra Rona Howarda, kvůli kterému stojí za vyzkoušení Prime Video.

The Gray Man

Záhadný agent CIA odhalí tajemství, která by mohla agenturu úplně zničit. Bývalý kolega, co nejspíš zešílel, pak vypíše odměnu na jeho hlavu a nahání ho po celém světě. Akční thriller od bratrů Russoových, ve kterém hrají Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas a Regé-Jean Page. (Netflix)

Klan Gucci

Film je inspirován šokujícím skutečným příběhem impéria italského módního domu. Tři desetiletí rodinné historie, v níž nechybí láska, zrada, dekadence, pomsta ani vražda. Natočil legendární Ridley Scott. (HBO Max)

Predátor: Kořist

Film se odehrává ve světě národa Komančů na počátku 17. století a je příběhem mladé ženy, vysoce schopné bojovnice, která se zoufale snaží ochránit svůj lid před hrozícím nebezpečím. Pronásleduje svou kořist, a nakonec se jí postaví. Od režiséra Ulice Cloverfield 10. (Disney+)

Rakeťák

Zkušený Buzz Rakeťák, jeho velitelka a posádka vracejí domů ze své aktuální mise. Jejich průzkumná loď však ztroskotá na nepřátelské planetě. Spin-off legendárního Příběhu hraček. (Disney+)

Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a Peter Parker, hodný kluk ze sousedství, již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantních povinností superhrdiny. Požádá o pomoc Doctora Strange, jenže tím rozpoutá nebezpečný chaos. (HBO Max)

Švindlíř

William je bývalý voják, který se stal hazardním hráčem. Jeho monotónní a osamělý život dostane nový náboj, když se seznámí s mladíkem Cirkem, který se chce pomstít… Film od legendárního scénáristy s Oscarem Isaacem v hlavní roli. (HBO Max)

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT

Dva kamarádi vyrazí z Ostravy do Prahy pro peníze, které vyhráli v loterii. Jenže napakovat se kromě nich chce i někdo další. Bláznivá komedie oblíbeného uskupení Tři Tygři, která dala světu seriál sKORO NA mizině a hromadu vtipných skečů. (Netflix)

Třináct životů

Ve filmu podle skutečné události prozkoumává dvanáct mladých thajských fotbalistů a jejich a trenér jeskyni Tham Luang, když je nečekaná bouře uvězní v komoře uvnitř hory. Uvězněni v labyrintu zatopených jeskynních tunelů čelí nemožnému. Režie Ron Howard. (Prime Video)

Vrah mé dcery

Foto: Netflix

Otec, který se po celá desetiletí snažil dostat vraha svojí dcery před francouzský a německý soud, se nakonec uchýlí k drastickým krokům. Dokument o skutečném zločinu. Boj Andrého Bamberskiho za spravedlnost pro dceru Kalinku. (Netflix)

Zranitelná srdce

Nadějná písničkářka se z rozumu provdá za mariňáka, který má brzy odjet do války. Po tragické události ale jejich fiktivní vztah čeká krutá realita. Strhující a dojemný romantický film, který je označován za to nejlepší ve svém žánru v portfoliu Netflix. (Netflix)