Sbírejte figurky hrdinů z filmů Marvel!

Zdroj: DeAgostini

S nejnovější kolekcí nakladatelství De Agostini můžete sbírat figurky z Marvel universa v měřítku 1:16. Iron Man, Hulk, Spider-Man, Captain America nebo Black Widow – to jsou jména jen hrstky hrdinů, jejichž figurky najdete v této kolekci.

Mimořádně věrné podobizny hrdinů jsou výsledkem pečlivé přípravy, která si vyžádala rozsáhlou fotodokumentaci, uměleckou zručnost a nepřetržitý dohled odborníků z Marvel Studios. Efekt je úžasný – každá figurka je vytvořená s mimořádnou pečlivostí a má reálné proporce vůči ostatním hrdinům.

Objednejte si kolekci na stránkách – ZDE – použijte kód MARVELPROMO a dostanete dárky pro předplatitele!

Zdroj: DeAgostini

Tyto oficiální sběratelské figurky jsou vyrobené z metalicky pigmentované pryskyřice a ručně malované. Představují nejdůležitější kladné a záporné hrdiny z filmů Marvel Studios.

Každý model vznikl na základě rozsáhlé fotodokumentace a skenů postavy hrdiny ve velmi vysokém rozlišení. Tímto způsobem se podařilo vytvořit velmi věrné podobizny filmových hrdinů.

Zdroj: DeAgostini

Za pozornost stojí skutečnost, že kolekce má licenci studia Marvel a v Česku vychází poprvé.

Každé číslo kolekce se skládá z originální figurky a časopisu, ve kterém si přečtete vše o daném hrdinovi a herci, který ho ztvárnil. V poutavé textové příloze se seznámíte s postřehy a názory režisérů, scénáristů a herců. Dozvíte se, jak vznikaly kultovní filmy Marvel Studios. Jde o skutečnou specialitu pro fanoušky Marvel universa!

Zdroj: DeAgostini

Objednejte si předplatné, protože kromě nižší ceny si zajistíte také unikátní dárky. Najdete mezi nimi: 3 filmové plakáty, pořadač na časopisy z kolekce, podstavec na figurky, figurku Rocketa a kovovou krabičku Marvel.

S PREMIUM předplatným navíc obdržíte až 9 bonusových figurek hrdinů v měřítku 1:16: Iron Monger, Thanos (Infinity War), Smart Hulk, Surtur, Hulkbuster Iron Man, Thanos (Endgame), Korg, Cull Obsidian, Hulkbuster 2.0.

Zdroj: DeAgostini

Objednejte si kolekci na stránkách – ZDE – použijte kód MARVELPROMO a dostanete dárky pro předplatitele!