Jak obšťastnit ženu: Komedie, která vás zahřeje u srdce

Foto: Madman Entertainment

Na co si zajít do kina? Máme tu pro vás opravdovou romantickou komedii. Jde o vtipný a srdceryvný osvobozující příběh pro ženy, které se bály požádat o to, co chtějí. Ať už jde o prostředí domova, v práci či v ložnici.

O čem příběh pojednává? Gina se vůbec necítí báječně. Přišla o práci a cítí se uvízlá a frustrovaná v manželství bez vášně. Vždy žila život na vedlejší koleji, dokud se jí nenaskytla převratná obchodní příležitost přeměnit tým urostlých stěhovacích chlapů na dobře postavené uklízečky. Zpočátku je odezva její komunity okamžitá a její čistě mužský úklidový personál je okamžitě hitem. Konečně je šéfkou, kterou vždy chtěla být.

Ale jak se její byznys rozvíjí, její klientela vyžaduje něco víc – sex, nebo ještě lépe řečeno potěšení. Tváří v tvář něčemu mnohem většímu, než si kdy představovala, Gina a její tým, včetně jejího manažera Steva, zahájí podnik, jehož cílem je dosáhnout intimity mezi lidmi. Ženy poprvé zažijí touhu podle svých vlastních podmínek. Zatímco Gina čelí vzestupům a pádům, radostem a problémům spojeným s udržováním tak jedinečného podnikání, učí se stát si za svým, starat se o své vlastní štěstí a potěšení a převzít kontrolu nad svým životem.

O scénář a režii se postarala Renée Webster, film má délku 100 minut a hrají v něm Sally Phillips, Erik Thomson, Cameron Daddo, Alexander England, Ryan Johnson, Josh Thomson, Caroline Brazier, Tasma Walton a Hayley McElhinney.

V kinech od 21. července 2022.