Dungeons & Dragons: Trailer slibuje epické dobrodružství

Foto: Paramount Pictures

V rámci panelu Comic-Con v San Diegu, kde se představili herci a štáb nadcházejícího filmu Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves se konečně můžeme podívat na trailer pro velmi očekávanou adaptaci populární stolní hry.

Příběh sleduje skupinu dobrodruhů, kteří se musí spojit, aby společně prozkoumali katakomby a získali tajemné poklady. Ale je těžké věřit novým lidem ve smrtícím dobrodružství a chvíli trvá, než se všichni naučí, jak si navzájem pomáhat svými jedinečnými dovednostmi a magickými schopnostmi. Žádné dobrodružství by samozřejmě nebylo úplné bez pastí a příšer. Fanoušci stolní hry budou určitě rádi, jelikož nadcházející film vzdává hold klasickým výzvám, se kterými se hráči stolní hry při hraní setkali.

Dungeons & Dragons byl poprvé adaptován jako film v roce 2000 s Jeremym Ironsem, Marlonem Wayansem a Thorou Birch v hlavních rolích. Film neuspokojil fanoušky, byl špatně přijat kritiky a nebyl schopen přesvědčit publikum, že výlet do kin za to opravdu stojí. Nadcházející snímek má ale jiné postavení. Dungeons & Dragons stoupají na popularitě díky hollywoodské posedlosti 80. léty a televizním seriálům jako Stranger Things.

Paramount dal šanci další adaptaci s hvězdným obsazením a dvojicí úspěšných spolurežisérů. John Francis Daley je známý rolí Lance Sweetse v úspěšném televizním seriálu Bones, zatímco Jonathan Goldstein pracoval jako scénárista pro Spider-Man: Homecoming a režíroval film Game Night s Jasonem Batemanem a Rachel McAdams v hlavních rolích. Pokud jde o obsazení, Honor Among Thieves představí hvězdná jména jako Chrise Pinea, Michelle Rodriguez, Justice Smith, Sophia Lillis, Regé-Jean Page nebo Hugh Granta.

Světová premiéra Dungeons & Dragons je naplánována na 3. března 2023.

Foto: Paramount