10 nejstahovanějších filmů týdne mezi piráty (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Jurský svět: Nadvláda (Universal Pictures), Thor: Láska jako hrom (Marvel), Černý telefon (Universal Pictures)

V žebříčku nejstahovanějších filmů se objevily tři novinky oproti minulému týdnu. Chválený horor Černý telefon zaujal sedmou příčku, Thor: Láska jako hrom se zařadil na páté místo navzdory uvedení pouze v kinech, třetí je animovaný Rakeťák, kterého nyní najdeme rovněž jen v kinech. Jediným titulem z Netflixu je Mořská příšera (mezi první desítkou byla i minulý týden), HBO Max má zástupce hned dva – nového Batmana a třetí Fantastická zvířata. Nejstahovanějším filmem 28. týdne je opět Jurský park: Nadvláda, který vyšel na předních videotékách.

Nejstahovanější filmy 28. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Mořská příšera

Malá holka se potají vkrade na loď slavného lovce mořských příšer a oba pak vyrazí na velkolepou plavbu do neprobádaných vod, o které se budou vyprávět legendy. Napínavé animované dobrodružství pro celou rodinu od oceněného tvůrce filmů Odvážná Vaiana a Velká šestka. (uvedeno na Netflixu)

9. Top Gun: Maverick

Po více než třiceti letech služby jako jeden z nejlepších letců námořnictva je Pete Mitchell tam, kam patří, posouvá hranice možností jako odvážný zkušební pilot a vyhýbá se povýšení v hodnosti, které by ho uzemnilo. (nyní pouze v kinech)

8. Všechno, všude, najednou

Stárnoucí čínská přistěhovalkyně se dostává do bláznivého dobrodružství, v němž může sama zachránit to, co je pro ni důležité, tím, že se spojí s životy, které mohla vést v jiných vesmírech. (uvedeno na iTunes)

7. Černý telefon

Finney je normální třináctiletý kluk, kterému změní život sadistický vrah, jenž ho unese a uvězní ve zvukotěsném sklepě, kde nemá smysl volat o pomoc. Jenže pak zazvoní na zdi visící odpojený telefon a na Finneyho začnou ze sluchátka mluvit předchozí únoscovy oběti. (uvedeno na iTunes)

6. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (právě teď na HBO Max)

5. Thor: Láska jako hrom

Thor (Chris Hemsworth) se nachází na své nejtěžší životní cestě – k nalezení vnitřního míru. Jeho cestu za odpočinkem však přeruší galaktický zabiják Gorr the God Butcher (Christian Bale), který usiluje o zánik bohů. (nyní pouze v kinech)

4. Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství

Profesor Albus Brumbál ví, že mocný temný kouzelník Gellert Grindelwald je na cestě převzít moc nad kouzelnickým světem. Protože není schopen ho zastavit sám, pověří magizoologa Mloka Scamandera, aby vedl neohrožený tým kouzelníků. (právě teď na HBO Max)

3. Rakeťák

Zkušený Buzz Rakeťák, jeho velitelka a posádka vracejí domů ze své aktuální mise. Jejich průzkumná loď však ztroskotá na nepřátelské planetě. Posádka se snaží najít cestu domů skrze prostor a čas a zároveň čelí hrozbě ohrožující bezpečnost vesmíru. (nyní pouze v kinech)

2. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Vydejte se do neznáma s Doctorem Strangem, který za pomoci starých známých a nových spojenců vstupuje do šílených a nebezpečných paralelních světů mnohovesmíru, aby se utkal se záhadným soupeřem. (právě teď na Disney+)

1. Jurský svět: Nadvláda

Příběh filmu se odehrává čtyři roky po zániku ostrova Isla Nubar, původního domova oživlých jurských tvorů. Ti se mezitím začali kontrolovaně i nekontrolovaně rozmnožovat a v důsledku toho jsme si museli zvyknout na jejich přítomnost v našem ekosystému. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na nejstahovanější filmy z 27. týdne