Resident Evil: Lék: Netflix přináší akční trailer k nové sérii

Foto: Netflix

Původní seriál od Netflixu rozšíří svět Resident Evil, jehož nový titul nese podnázev Lék. Jak je už z traileru patrné, tento lék nebude moc účinný, ba naopak. Krom toho však trailer láká na povedenou akční podívanou, plnou nebezpečných zombií a jiných monster.

Za tyto monstra je zodpovědná Umbrella Corp a jejich nebezpečný T-virus, který dokáže oživit mrtvé. Seriál vyobrazuje dvě hlavní časové linie, kdy jedna je zasazena do dnešního roku. V ní sledujeme Jade a její sestru Billie, které se právě nastěhovaly do New Racoon City. Druhá linie je zasazena v roce 2036, kde se Jade již snaží přežít ve světě zpustošeném nemrtvými.

Resident Evil: Lék je druhým původním seriálem z tohoto svět, prvním je animovaný Resident Evil: Infinite Darkness. Tvůrcem a spoluscenáristou nadcházející série je Andrew Dabb, jenž se proslavil jako producent a scénárista úspěšného seriálu Lovci duchů.

Kromě Elly Balinské (Jade) a Sieny Agudong (Billie) uvidíme i Lance Reddicka v roli jejich otce a záporáka Alberta Weskera. V seriálu se také objeví Tamara Smart, Paola Nuñez či Adeline Rudolph.

Resident Evil: Lék má premiéru 14. července 2022 na Netflixu.

Foto: Netflix