9 vítaných novinek na HBO Max z posledního týdne

Foto: Westworld (HBO), Letec (Warner Bros.), Venom 2: Carnage přichází (Sony Pictures)

Služba HBO Max za sebou nemá zrovna nejsilnější týden, zajímavých novinek jsme se ale dočkali i tentokrát. Tou největší je premiéra čtvrté řady úspěšného Westworldu, potěšil i válečný Tábor tygrů, všech pět sezón Lovců zločinců (stejně jako Westworld z produkce Jonathana Nolana), Letec s DiCapriem nebo Venom 2: Carnage přichází, kterého uvítají hlavně fanoušci marvelovek a Toma Hardyho.

Černý víkend

Lily a Paul pozvou své blízké na poslední setkání v jejich domě na pláži poté, co se Lily rozhodne ukončit dlouholetý boj s neurologickým onemocněním zvaným ALS. Susan Sarandon, Kate Winslet a mnoho dalších hvězd v hlavních rolích.

Hustle a Flow

Foto: Paramount Classics

Pouliční podvodník a pasák DJay v sobě objeví nadaného rapera. S pomocí starého kamaráda ze střední, talentovaného nahrávacího technika a nejrůznějších lidí ze svého memphiského okolí se rozhodne od základů změnit svůj život.

Charlie 2: Všichni pejskové přijdou do nebe

Foto: MGM

Charlie a Drban se ocitli v psím nebi a mají se dobře. Z nekonečných psích radovánek je ovšem vyruší neodkladný úkol, který musí splnit dole na zemi. Původní film zatím v nabídce není.

Letec

Howard Hughes byl nejrychlejší muž ve vzduchu a nejbohatší muž na světě. Vytvořil pozoruhodné filmové trháky, podmanil si krásné hollywoodské hvězdy a sestrojil moderní ultrarychlá letadla, v nichž překonával světové rekordy.

Lovci zločinců – 5 řad

Miliardář a počítačový génius Harold Finch v reakci na události z 11. září vytvoří pro vládu Stroj, jehož úkolem je předvídat na základě dostupných dat zločin dříve, než k němu dojde. Seriál z produkce Jonathana Nolana.

Tábor tygrů

Foto: 20th Century Fox

Vojín Bozz je provokatér, z vojenského výcviku se snaží dostat rebelií. Ta mu však bude málo platná. Za dveřmi je totiž válka s Vietnamem a jeho oddíl nastupuje na výcvik do brutálního Táboru tygrů.

Tuca & Bertie – 2. řada

Volnomyšlenkářská tukanka Tuca a nejistá drozdice Bertie jsou nejlepší kamarádky a ptačí dámy, které společně prolétávají peripetiemi života. Na HBO Max pouze druhá řada tohoto komediálního seriálu.

Venom 2: Carnage přichází

Eddie Brock se pokusil znovuoživit kariéru rozhovorem se sériovým vrahem Cletusem Kasadym. Nechtěně tak ale oživil něco úplně jiného: Krvelačné monstrum Carnage, kterého se bojí i symbiont Venom.

Westworld – 4. řada

Čtvrtá řada se odehrává sedm let po skončení třetí řady a je popisována jako „temná odysea o osudu vědomého života na Zemi“. Do hlavních rolí se vracejí Ed Harris, Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Aaron Paul a mnoho dalších.