13 známých filmů právě zavítalo na Netflix

Foto: Noční můry z temnot (CBS Films), Predestination (Pinnacle Films), Hra peněz (TriStar Pictures)

Na začátku června zavítalo na Netflix kolem třinácti filmů. Do nabídky se vrátily tituly, které službu už před nějakým časem opustily (Nolanův Interstellar, hororová Annabelle, Trestanec s hvězdou Hry o trůny) a několik čerstvých novinek v podobě starších snímků – Poslední pevnost, Střelec v ohrožení nebo Dvě tváře lásky. Palec nahoru zaslouží přidání Hry peněz režisérky Jodie Foster, divoké komedie Chlapi sobě, válečné Základny, která dosud neměla českou premiéru nebo originální sci-fi Predestination, jež by si rozhodně neměl nechat ujít žádný fanoušek žánru.

Annabelle a Annabelle 2: Zrození zla

Muž sežene naprosto dokonalý dárek pro manželku. Jenže tahle krásná a vzácná panenka jim nakonec moc radosti nepřinese. Filmy ze série V zajetí démonů.

Dvě tváře lásky

Foto: TriStar Pictures

Rose Morgan je profesorka středního věku, kterou už nebaví být sama. Proto přijímá nabídku vzít si kolegu, který má ale zájem jen o její mysl. Barbra Streisand a Jeff Bridges v povedené komedii.

Hra peněz

Obyčejný chlap vtrhne v přímém přenosu do studia, kde se natáčí pořad o investování, a vezme si moderátora jako rukojmí. Kvůli jeho radám totiž přišel o všechno. Film natočila Jodie Foster.

Chlapi sobě

Parta kámošů, co se znají celý život, má šanci vyhrát v soutěži pořádný balík. Plní spolu absurdní úkoly a u toho zjistí, o čem je opravdové přátelství. Divoká komedie režiséra Joshe Duhamela.

Interstellar

Lidstvo balancuje na pokraji záhuby, a skupina astronautů proto zamíří do červí díry hledat jinou obyvatelnou planetu. Velkolepá podívaná z dílny Christophera Nolana.

Mia a bílý lev

Malá holka se v Jižní Africe skamarádí s mládětem bílého lva. Situace se ale zkomplikuje a oba musí vyrazit do divočiny na dlouhou cestu za svobodou. Rodinný film.

Noční můry z temnot

Skupinka koledníků se o Halloweenu schová před partou chuligánů do strašidelného domu, kde objeví knihu děsivých příběhů, které se začnou opravdu odehrávat. Z produkce Guillerma del Tora.

Poslední pevnost

Foto: DreamWorks

Za odepření poslušnosti se generál a hrdina dostane do vojenského vězení vedeného pragmatickým správcem. Souboj vůlí obou mužů začíná. Hvězdně obsazená kriminálka.

Predestination

Elitní agenti cestují v čase, aby zabránili různým zločinům. A jeden z nich teď musí překazit děsivý teroristický útok v New Yorku. Neprávem opomíjená komorní sci-fi s Ethanem Hawkem.

Střelec v ohrožení

Foto: Sony Pictures Home Entertainment

Nájemný zabiják se z odpočinku naposledy vrací na scénu. Mise se mu vymkne z rukou, nečekaně mu ale pomůže osiřelá holka. Wesley Snipes se musí dát na útěk, aby přežil.

Trestanec

Bývalý obchodník chce po propuštění z vězení zase sekat latinu, ale nejdřív si musí vybrat – buď spáchá chladnokrevný zločin, nebo vystaví svoji rodinu nebezpečí. Skvělý Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny v hlavní roli.

Základna

Skupina amerických vojáků na odlehlé afghánské základně čelí obrovské přesile a odráží brutální ofenzívu bojovníků Tálibánu v bitvě o Kamdeš. Válečné drama podle bestselleru Jakea Tappera.

Zázraky z nebe

Christyinou vírou otřese diagnóza doktorů, že má její holčička nevyléčitelnou chorobu. Odhodlaná matka se ale snaží za každou cenu život svojí dcerky zachránit. Jennifer Garner v hlavní roli.