16 známých filmů právě doputovalo na Netflix

Foto: Útok z hlubin (Lionsgate), V zajetí démonů (Warner Bros.), Escobar (Filmax)

Začátek nového měsíce znamená další přísun filmových novinek pro Netflix. Právě tam zamířilo prvního května kolem dvaceti známých filmů, mezi kterými vynikají hlavně první dva díly hororové série V zajetí démonů a čtveřice filmů z videoherní adaptace Resident Evil. Netflix ještě rozšířil svou nabídku komedií Adama Sandlera o dva kousky, nechybí ani výborný dokument Černý zabiják. Českým dabingem se ovšem chlubí jen přidaný Space Jam.

Addamsova rodina

Oblíbená morbidní rodinka, známá z komiksů Charlese Addamse a televizního seriálu ze 60. let, byla uvedena na stříbrném plátně v roce 1991.

Ava: Bez soucitu

Elitní nájemná vražedkyně má pochybnosti o smyslu svojí práce. Po zpackané akci navíc musí ochránit sebe i svoji rodinu, se kterou se moc nestýká.

Bláznivá školka

Foto: Columbia Pictures

Když svědomitý otec přijde o lukrativní práci v internetové společnosti a hrozí mu bankrot, se dvěma kamarády si otevřou tatínkovskou Bláznivou školku.

Cesta na tajuplný ostrov 2

Mladý Sean Anderson zachytí nouzové volání, které jeho dědeček vyslal z tajuplného ostrova. Nečekaně proto spojí síly s nevlastním otcem a vyrazí dědovi na pomoc.

Černý zabiják

Poutavý dokument o životě samce kosatky Tilikuma, který vystupoval v delfináriu a v zajetí připravil několik lidí o život.

Debbie a její parťačky

Debbie Oceanová je venku z basy a má zálusk na parádní náhrdelník, který chce šlohnout během charitativního dýchánku Met Gala. A naverbuje na to dalších sedm žen.

Dovolená za trest

Co může být horší než děsivé rande naslepo dvou single rodičů? Třeba když na sebe znovu narazí na dovolené, kde s sebou mají navíc i děti.

Escobar

Novinářka Virginia Vallejo vzpomíná na svůj divoký a nebezpečný románek s Pablem Escobarem z doby, kdy budoval svoje drogové království a terorizoval přitom celou zemi.

Jackass, Jackass 2.5, Děda Mizera .5

Foto: Paramount Pictures

Johny Knoxville a jeho ztřeštěná partička si hrají na pandy v Japonsku, udělají poprask na golfovém hřišti, blbnou s aligátory a vyvádějí spoustu dalších šíleností.

Kung Fu Panda 3

Po s tátou zavítá do tajné pandí vesničky. Zlý duch ale mezitím ohrozí celou Čínu a Po musí z nesourodé party místních postavit armádu.

Miliónový hurikán

Hurikán poškodí bytový dům a začíná evakuace. Dovnitř se ale dostanou brutální lupiči a policie musí spojit síly s nesourodou skupinkou nájemníků.

Můj otec je šílenec

Napětí mezi otcem a synem narůstá, když se protivný otec nastěhuje ke svému synovi a jeho snoubence pár dní před svatbou.

Resident Evil, Apokalypsa, Odveta, Poslední kapitola

Z výzkumného týmu v tajné laboratoři se stane agresivní banda nemrtvých a úřady rozhodnou, že jim tenhle trn z paty má vytrhnout elitní vojenské komando.

Space Jam

Bugs Bunny a jeho kamarádi přemluví Michaela Jordana, aby se vrátil k basketbalu a svedl na palubovce bitvu o jejich svobodu s obludnými mimozemšťany.

Útok z hlubin

V Rusku dojde k převratu a únosu prezidenta. Kapitán americké ponorky proto musí vyrazit na záchrannou výpravu, aby zabránil ničivé válce.

V zajetí démonů a V zajetí démonů 2

Rodina se nastěhuje na farmu v americkém Rhode Islandu, kde se brzy stane svědkem děsivých nadpřirozených úkazů. Obrátí se proto na dvojici významných démonologů.