10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu a HBO

Foto: Proměna (Disney), Silverton v obležení (Netflix), Uncharted (Sony Pictures)

Do žebříčku nejstahovanějších filmů týdne se vrátila disneyovka Proměna, mezi stálicemi nechybí loňská Duna, Spider-Man: Bez domova nebo nová adaptace Batmana. Pozici číslo jedna však zaujala videoherní adaptace Uncharted. Po dlouhé době se navíc mezi první desítkou objevují filmy z produkce Netflixu, akční Silverton v obležení a pokračování erotického dramatu 365 dní.

Nejstahovanější filmy 17. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Proměna

Příběh filmu pojednává o třináctileté dívce Mei Leeové, která se samovolně proměňuje v obří červenou pandu, ale jen když příliš rozrušená, což je bohužel prakticky neustále. Dívku Mei navíc silně znervózňuje její až příliš starostlivá maminka Ming, která se od své dcery téměř nikdy nevzdálí. (uvedeno na Disney+)

9. Silverton v obležení

Trojice bojovníků proti apartheidu se po neúspěšném pokusu o sabotáž zabarikáduje v bance, kde drží rukojmí. Natočeno podle skutečné události. Jihoafrický akční film s Arnoldem Vosloo, známým jako Imhotep z Mumie. (uvedeno na Netflixu)

8. Duna

Adaptace kultovního díla vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (uvedeno na HBO Max)

7. Smrt na Nilu

Smrt na Nilu, jehož předlohou je slavný detektivní román Agathy Christie z roku 1937, je odvážným tajemným thrillerem režiséra Kennetha Branagha o emocionálním chaosu a smrtících následcích vyvolaných milostnou posedlostí. (uvedeno na HBO Max)

6. Moonfall

Neznámá síla vychýlila Měsíc z oběžné dráhy kolem Země. Poslala jej směrem, který bude znamenat konec života, jak jej známe. Do jeho kolize se Zemí zbývají pouhé týdny a ničivé záplavy, tsunami, zemětřesení a požáry jsou jen začátek. (uvedeno na iTunes)

5. 365 dní: Ten den

Laura a Massimo se vrací na scénu v ještě lepší formě. Situaci ale milencům komplikují Massimova rodina a záhadný muž, který se uchází o Lauru. Druhá část erotického dramatu, ve které se znovu objeví Anna-Maria Sieklucka a Michele Morrone. (uvedeno na Netflixu)

4. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (uvedeno na iTunes)

3. Ambulance

Vyznamenaný veterán, který zoufale potřebuje peníze na pokrytí účtů za léčení své ženy, požádá o pomoc svého adoptivního bratra. Charismatický zločinec z povolání, mu místo toho nabídne kšeft: největší bankovní loupež v dějinách Los Angeles za 32 milionů dolarů. (uvedeno na Peacock)

2. Batman

Dva roky slídění po ulicích jako Batman, který nahání strach zločincům, zavedly Bruce Waynea hluboko do stínů Gotham City. Mezi zkorumpovanou sítí městských úředníků a vysoce postavených osobností má osamělý mstitel jen několik důvěryhodných spojenců. (uvedeno na HBO Max)

1. Uncharted

Potomek slavného hledače pokladů sira Francise Drakea, Nathan Drake, konečně našel stopu k prokleté zlaté sošce ze Zlatého města v El Doradu. Když se však vydá na cestu, za zády se mu náhle objeví zákeřní konkurenti. (uvedeno na Amazonu)