10 nejsledovanějších filmů na Netflixu a HBO v dubnu

Foto: Batman (Warner Bros.), Ježek Sonic (Paramount Pictures), Král Richard: Zrození šampionek (Warner Bros.)

Zatímco v dubnu ovládla HBO Max velkolepá Duna, Netflix vzala útokem romantická sci-fi pro mladší publikum Někde mezi. Diváci pochopitelně neodolali ani největšímu taháku od Warnerů, novému Batmanovi, který dorazil na streamovací službu v rekordním čase, pouhých 45 dní od premiéry v kinech. Česká verze HBO Max navíc uvedla i loňský Sebevražedný oddíl, dařilo se také poslednímu Matrixu. V žebříčku sledovanosti Netflixu následně figuruje i polská řežba Furioza, Ježek Sonic a hromada béčkových titulů.

Nejsledovanější filmy v dubnu na HBO Max

10. Kimi

Pracovnice IT oddělení trpící agorafobií najde nahrávku násilného trestného činu a nahlásí ji svým nadřízeným. Uvědomuje si však, že bude muset opustit svůj byt, aby mohl být zločin vyšetřen.

9. Mortal Kombat

Cole Young je bojovník MMA, který neví nic o svém původu ani o tom, proč císař Shang Tsung poslal svého nejlepšího zabijáka Sub-Zera, aby ho zajal. Trénuje se zkušenými světovými šampiony na epický souboj s nepřáteli Vnějšího světa.

8. Všichni svatí mafie

Prequel k oceňovanému seriálu HBO „Rodina Sopránů“ se odehrává v jedné z nejbouřlivějších epoch v dějinách Newarku, kdy povstávají soupeřící gangsteři a zpochybňují nadvládu mocné zločinecké rodiny DiMeových nad rasově rozděleným městem.

7. Střípky

Zástupce šerifa Joe „Deke“ Deacon je z Kern County v Kalifornii vyslán do Los Angeles na rutinní práci sběru důkazů. Místo toho se spolu se svým novým parťákem Jimem Baxterem přímo zapojí do pátrání po sériovém vrahovi.

6. Batman

Batman už druhým rokem bojuje proti zločinu a odhaluje korupci v Gotham City. Zároveň pronásleduje sériového vraha Riddlera, který se zaměřuje na místní smetánku. Během vyšetřování je Batman nucen získat nové spojence…

5. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo poklidný život v San Franciscu. Jeho terapeut mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. Jednoho dne mu Morpheus nabídne červenou pilulku, aby znovu otevřel svou mysl Matrixu…

4. Sebevražedný oddíl

Vyzbrojeni nejlepšími high-tech zbraněmi se Bloodsport, Peacemaker, King Shark, Harley Quinn a další pod vedením Ricka Flaga vydávají nebezpečnou džunglí Corto Maltese na sebevražednou misi. Jeden špatný pohyb a jsou mrtví…

3. Nesvatbovi

Foto: New Line Cinema

Jeremy a John pod smyšlenými jmény navštěvují cizí svatby – rozjedou zábavu, zařádí si a zamotají hlavu některé z dívek. Dodržují přitom určitá pravidla: nezamilovat se, včas zmizet a nenechat kamaráda v bryndě…

2. Král Richard: Zrození šampiónek

Příběh Richarda Williamse (Will Smith), legendárního trenéra a otce světově proslulých tenistek Venus a Sereny, který má geniální plán jak dostat své dcery z ulic Comptonu v Kalifornii na světovou tenisovou scénu.

1. Duna

Adaptace kultovního díla vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem.

Nejsledovanější filmy v dubnu na Netflixu

10. V bublině

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu.

9. Rozhodnutí nebo život

Dva kamarádi mají políčeno na výhru, o kterou se nikdo nepřihlásil, a tak oživí tajemnou videohru z 80. let. Ocitnou se ale v neskutečném světě plném nečekaných hrůz.

8. Zkrocení zlé ženy

Vědkyně se po drsném rozchodu rozhodne začít nový život v rodném kraji. Její bratr chce, aby prodala rodinný pozemek, a tak ji zkusí přelstít s pomocí pohledného cizince.

7. Návrat do vesmíru

Elon Musk a inženýři ze SpaceX mají za úkol dostat astronauty NASA zpátky na Mezinárodní vesmírnou stanici. Revoluce v cestování do vesmíru je tady!

6. The 355

Tvrdohlavá agentka CIA povolá z různých koutů světa špionky, které se navzájem moc nemusí. Při téhle nebezpečné tajné misi ale budou muset táhnout za jeden provaz.

5. Chyby

Nadějný vztah mezi prodavačkou z maloměsta a vesnickým pokrývačem ohrozí dávné tajemství, které vypluje na povrch.

4. Projekt Adam

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva.

3. Ježek Sonic

Šerif z malého města pomáhá mimozemskému ježkovi uniknout před šíleným doktorem, který chce jeho nadzvukovou rychlost využít k ovládnutí světa.

2. Furioza

Policajtka udělá svému bývalému nabídku, která se nedá odmítnout: buď pronikne mezi fotbalové chuligány a začne na ně donášet, nebo jeho brácha skončí ve vězení.

1. Někde mezi

Foto: Paramount Pictures

Při tragické nehodě přišla o milovaného kluka. Teď ale začíná mít pocit, že od něj ze záhrobí dostává různá znamení.