Thor: Láska jako hrom se představuje v prvním traileru

Foto: Marvel

S dalším filmem o jedné z nejmocnějších postav MCU nás seznamuje první trailer. Již z něj je jasné, že Thor: Láska jako hrom není zdaleka pouze o Thorovi, ale uvidíme i další známé či zcela nové postavy. Kromě toho trailer nešetří humorem, jak už je pro režiséra Taiku Waititiho zvykem.

Kromě Thora (Chris Hemsworth), jenž se opět dostal do formy, se setkáme i se Strážci Galaxie nebo Korgem (Taika Waititi) a Valkýrou (Tessa Thompson), které jsme poprvé viděli v Thor: Ragnarog. Ještě neviděnou postavou MCU je Zeus, jehož ztvárňuje známý Russell Crowe. Trailer odhaluje také staronovou postavu Jane Foster, z níž se ale stane Mighty Thor. Tuto postavu znovu sehraje hvězdná herečka Natalie Portman. Postava se poprvé představila ve stejnojmenném komiksu a režisér Taika Waititi prozradil, že právě ten byl důležitou inspirací.

Propagační materiály si ale v záloze dosud nechávají hlavního záporáka snímku. Jím má být Gorr the God Butcher, kterého si zahrál další herecká hvězda Christian Bale. Právě konflikt mezi skupinou hrdinů a padouchem, jenž kvůli pomstě zabíjí mocné bohy, je řídícím prvkem příběhu. Přestože se však v traileru Gorr neukazuje, v zasněžené krajině vidíme jednu z jeho obětí, kterou patrně přemohl i díky svému mocnému meči zvanému Necrosword.

Thor: Láska jako hrom má v kinech premiéru 7. července 2022.

Foto: Falcon