Co jsme komu všichni udělali: Francouzská rodinka se vrací

Francouzská komedie Co jsme komu udělali? má už třetí pokračování, konkrétně tedy Co jsme komu všichni udělali?. Příběh, který je založen na katolické rodinně, do které si čtyři dcery přivedou manžely jiných ras a náboženství, se rozrůstá o další členy. Když už si myslíte, že po těch letech znáte celou rodinu, další členové vás zcela překvapí.

Když už si myslíte, že znáte celou rodinu, Claude a Marie Verneuilovi brzy oslaví 40. výročí svatby. Při této příležitosti se jejich čtyři dcery – Isabelle, Odile, Ségolène a Laure – rozhodnou uspořádat ve svém rodinném domě v Chinonu velké překvapení. Rozhodnou se také pozvat každého z rodičů svých manželů – Rachida Benassema, Davida Benichoua, Chao Linga a Charlese Koffiho.

V hlavních rolích hrají opět Christian Clavier, Chantal Lauby, Ary Abittan, Medi Sadoun, Frédéric Chau, Noom Diawara, Frédérique Bel, Émilie Caen, Alice David, Elodie Fontan, Pascal N’Zonzi, Salimata Kamate a mnoho dalších. O režii se opět postaral Philippe de Chauveron, jenž pracoval na obou předešlých filmech. Rovněž se ujal scénáře spolu s Guy Laurentem.

Film bude v Česku uveden už 19. května, a můžete ho vidět ve všech kinech.