8 skvělých novinek z produkce HBO Max

Foto: Lakers: Vzestup dynastie, Tony Hawk: Dokud kolečka neupadnou, Tokyo Vice (vše HBO Max)

Přidávání filmů a seriálů na HBO Max pomalu nabírá na obrátkách. Největším tahákem ale nadále zůstává uvedení nového Batmana na velikonoční pondělí (18. dubna), jak to před několika hodinami potvrdilo samotné HBO. Než se ale ponoříme do prohnilého Gothamu, šanci si zaslouží těchto osm skvělých novinek z produkce HBO Max, které sbírají jedno vysoké hodnocení za druhým.

Informátor – minisérie

1985, Maďarsko. Geri se stěhuje do Budapešti, aby studoval na vysoké škole. Připojí se k elitě univerzitního kampusu: reformistické skupině vedené studentem jménem Szava. Geri má však tajemství. Byl pověřen Státní bezpečností, aby na Szavu donášel.

Julia – minisérie

Seriál je inspirován výjimečným životem Julie Childové a jejím dlouholetým televizním seriálem Francouzský šéfkuchař, který je průkopníkem dnešních populárních pořadů o vaření. Prostřednictvím Juliiny osobnosti nahlíží na toto období amerických dějin…

Lakers: Vzestup dynastie – minisérie

Drama ze sportovního prostředí se vrací do osmdesátých let minulého století a zachycuje profesní i osobní život legendárního basketbalového týmu Los Angeles Lakers, který se stal symbolem své doby na hřišti i mimo něj.

Minx – minisérie

1971. Začínající novinářka Joyce Priggerová se snaží najít zázemí pro svůj feministický časopis, dokud jí vydavatel pornografických titulů Doug Renetti nenabídne pomoc při uskutečňování jejího snu…

Obleva – minisérie

V ledové vodě je nalezeno tělo mladé ženy. Vyšetřování vede Zawieja, policistka, která se nikdy nevzdává. Brzy vyjde najevo, že zavražděná žena krátce před smrtí porodila. Ale kde je dítě?

Obnažené – minisérie

Foto: HBO Max

Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius a Elin Klinga hrají hlavní role v bezostyšném a bolestně upřímném seriálu o čtyřech ženách středního věku ve Stockholmu, které se snaží udržet chtíč při životě v moderním sexuálně frustrovaném světě.

Tokyo Vice – minisérie

Jake Adelstein je přijat jako první americký kriminální reportér do největších japonských novin a je pověřen dvěma případy, které spolu na první pohled nesouvisejí. Brzy však musí riskovat svou kariéru i život…

Tony Hawk: Dokud kolečka neupadnou

Tento film, založený na důvěrných rozhovorech se samotným Tonym Hawkem, podává ucelený obraz skateboardistova života, jeho legendární kariéry a výjimečného vztahu ke sportu, jehož byl po desetiletí synonymem.