12 nově přidaných filmů na HBO Max

Foto: Sherlock Holmes (Warner Bros.), Zvrácená (Screen Gems), Spider-Man: Paralelní světy (Sony Pictures)

HBO Max se od svého spuštění potýká s nedostatkem obsahu, ten se ale pomalými kroky postupně zaplňuje. Za posledních deset dní se v jeho nabídce objevilo těchto deset nově přidaných filmů, mezi kterými nechybí legendární Bonnie a Clyde, původní Hellboy, oba filmy Sherlocka Holmese s Downeym Jr. nebo dvojice Spider-Manů z rozdílných filmových světů.

Bonnie a Clyde

Foto: Warner Bros.

Bonnie a Clyde přivedli Ameriku do varu, i když se psala třicátá léta, která proslula svou divokostí. Vykrádali obchody, přepadávali banky a stříleli po všem, co jim stálo v cestě. Policie je marně pronásledovala v Texasu i Louisianě…

Hellboy

Foto: Columbia Pictures

Hellboy byl během druhé světové války přivolán na Zemi šíleným Grigori Rasputinem, aby se stal poslem apokalypsy. Ze spárů nebezpečného zločince jej však zachránil zakladatel tajného Úřadu pro výzkum paranormálních jevů profesor Broom…

Hořkost

Foto: Paramount Pictures

Rachel a Mark se potkají na svatbě společného známého a vášnivě se zamilují. Pořídí si dům a dceru a Rachel doufá, že spolu budou žít šťastně až navěky… ovšem jen do té doby, než Rachel, čekající jejich druhé dítě, odhalí Markovu nevěru.

Marley a já

Foto: 20th Century Fox

Když se novomanželé John a Jenny Groganovi (Owen Wilson a Jennifer Anistonová) přestěhují na Floridu, pořídí si roztomilého labradora Marleyho, který rozrůstající se rodině dalších 13 let dokazuje, že pes může být ten nejlepší kamarád dětí i dospělých.

Pokrevní bratři

Bratranci Peter a Michael, kteří vyrůstali jako bratři v ulicích Filadelfie, jsou potomky členů irské mafie. O třicet let později se oba ocitají v nekonečném rodinném kruhu pomsty a destrukce.

Sherlock Holmes

Legendární detektiv bude představen nejen jako muž jedinečného intelektu, ale také jako neohrožený akční hrdina. Seznamte se s Sherlockem Holmesem v podání Roberta Downeyho Jr., Dr. Watsona hraje Jude Law.

Sherlock Holmes: Hra stínů

Robert Downey Jr. a Jude Law se znovu vracejí jako Holmes a Watson. Brilantní detektiv Sherlock Holmes změří svůj um s hanebným profesorem Moriartym. Odhalil totiž ďábelské spiknutí s cílem destabilizovat celý západní svět…

Spider-Man: Homecoming

Peter Parker, nadšený ze svých zážitků s Avengers, se vrací domů, kde žije s tetou May pod bedlivým dohledem nového mentora Tonyho Starka. Zatímco se snaží vrátit ke svému běžnému životu, objeví se nový padouch…

Spider-Man: Paralelní světy

Miles Morales je dospívající chlapec z New Yorku, který má problémy se školou i kamarády, a ještě k tomu se z něj stane Spider-Man. Po otevření brány do dalších paralelních světů si uvědomí, že není jediným pavoučím superhrdinou na světě.

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz

Vyšetřovatelé paranormálních jevů Ed a Lorraine Warrenovi riskují své životy, aby dokázali nevinu obviněného a prokázali účast zlých sil v historicky první obhajobě, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem.

Za sny až na Mars

Romantická sci-fi komedie se odehrává v budoucnosti, kdy je Mars osídlen a kolonizován elitou lidstva. Dva nesourodí vysokoškolští studenti se spojí a nastoupí do kosmického raketoplánu, aby se vydali na Rudou planetu za svými blízkými.

Zvrácená

Poté, co ji navštíví Panna Marie, neslyšící dívka opět slyší, mluví a je schopná léčit nemocné. Když se však začnou dít strašlivé události, vyvstává otázka, zda jsou tyto jevy dílem Panny Marie, nebo něčeho mnohem zlověstnějšího…