10 filmů a seriálů, které brzy zmizí z Netflixu

Foto: Pařba ve Vegas (Warner Bros.), Mission: Impossible (Paramount Pictures), Výjimeční přátelé (Sony Pictures)

S Netflixem se na konci dubna rozloučí celá řada filmových hitů, včetně dvou „smrtících“ seriálů. Z obsahu zmizí všech šest dílů nejlepší akční filmové série současnosti Mission: Impossible, Top Gun, kompletní trilogie Pařby ve Vegas i Létající oko s Royem Scheiderem (Čelisti). Všech deset titulů bude na Netflixu dostupných pouze do 30. dubna.

Angry Birds ve filmu

Ruďák za trest chodí na kurz zvládání vzteku, kde se z něj ale stane hrdina. Naučí totiž ostatní ptáky využít jejich vnitřní vztek, když jejich ostrov napadnou prasata.

Deadly Class – 1 řada

V San Francisku 80. let povolají kluka bez domova do legendární soukromé školy, kde se děti z rodin zločinců učí umění zabíjet.

Death Note – Zápisník smrti – 1 řada

Foto: Madhouse

Japonský středoškolák dostane do rukou mystický zápisník, který zabije každého, jehož jméno do něj napíše.

Létající oko

Foto: Columbia Pictures

Při testování nové helikoptéry se její pilot dozví, za jakým účelem byl sestrojena a rozhodne se ji unést. Netrvá dlouho a začíná hra na honěnou mezi mraky.

Mission: Impossible – 6 filmů

Velitel elitního špionážního týmu, kterému se zvrtla nebezpečná mise, zjišťuje, že ze CIA někdo vynáší informace. A hlavní podezřelý je on sám.

Nadaný žák

Foto: TriStar Pictures

Todd Bowden pozná, že je Kurt Dussander nacistický válečný zločinec. Vydíráním ho přinutí, aby mu podrobně popsal, jak fungovaly koncentrační tábory.

Pařba ve Vegas – trilogie

Po rozlučce se svobodou v Las Vegas, která se tak trochu zvrtla, se hledá ženich. A jeho tři parťáci si z celé divoké noci vůbec nic nepamatují.

Táta je doma

Hodný a ochotný nevlastní táta přivítá v domě ultramužného exmanžela svojí ženy. Situace se rychle změní ve válku tatínků.

Top Gun

Vynikající, ale problémový pilot nastoupí na elitní bojovou školu, kde ho čekají tvrdí soupeři, bouřlivá láska i nebezpečí vysoko v oblacích.

Výjimeční přátelé

Spisovatel Lloyd Vogel se spřátelí se slavným moderátorem dětského televizního pořadu Fredem Rogersem a snaží se překonat trauma z minulosti.