The Boys: Nabitý teaser láká na třetí řadu

Foto: Prime Video

Třetí řada Bandy neboli The Boys, dosud nejúspěšnějšího původního seriálu Amazonu, se představuje v novém teaseru. Ačkoli se v něm v podstatě nemluví a hlavní je skvěle střižená akce s novou písní Bones od Imagine Dragons, stále se dozvíme zajímavé novinky.

Teaser napovídá, že jedna z hlavních postav Billy Butcher (Karl Urban) získá různé superschopnosti. Samozřejmě je získá ne zcela čistým způsobem, což se projeví i skrze kdejaké vedlejší efekty, se kterými si musí poradit. Krom toho se ale v ukázce objeví i další zajímavé záběry, naznačující ještě šílenější podívanou.

Mnoho známých postav a hereckých osobností se v další řadě samozřejmě navrátí. Kromě zmíněného Karla Urbana uvidíme i Anthonyho Starra (Homelander), Jacka Quaida (Hughie Campbell), Erin Moriarty (Annie January) a mnoho dalších. Teaser však konečně ukazuje i novou postavu Soldier Boye, ztvárněnou Jensenem Acklesem, který se proslavil především díky seriálu Lovci duchů či Smallville.

Rovnou tři první epizody nové série The Boys budou mít premiéru na Amazon Prime Video 3. června 2022. Další epizody se však uvedou klasicky jednou týdně.

Foto: Prime Video