Ms. Marvel: Trailer odhaluje schopnosti nové superhrdinky

Foto: Marvel

Ještě před premiérou seriálu Moon Knihgt nám Marvel naservíroval další překvapení v podobě nového traileru na jeho následující seriál. V něm uvidíme proměnu mladé dívky Kamaly Khan v Ms. Marvel.

Celý trailer poukazuje na velkou stylistickou hravost seriálu, což se projevuje různými sebeuvědomělými prvky, jako komiksovými bublinami, kresbami a podobně. Připomíná tak snímek Scott Pilgrim proti zbytku světa, který svým způsobem také pojednával o životech mladých lidí. Ms. Marvel představuje stejnojmennou hrdinku, jejíž idolem je Captain Marvel a další známí hrdinové. S ní se Ms. Marvel také setká v připravovaném filmu The Marvels.

Ms. Marvel se lehce odlišuje od předchozích marvelovských seriálů, jako je WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki, What If…? či Hawkeye. Hlavním aktérem totiž bude zcela neznámá postava, jež se v předchozích filmech či seriálech neobjevila.

Podobně to je se zmíněným Moon Knihgtem, který má premiéru již 30. března nebo se She-Hulk. V ní se však objeví i Hulk v podání Marka Ruffala a Tim Roth se navrátí jako Abomination. Tento rok ještě vyjde Secret Invasion, v němž se potkáme s Nickem Furym a Skrully.

Marvel má však plány i na další rok dopředu a dosud oznámil například Ironheart, Armor Wars, další řadu Lokiho a What If…?, spin-off Echo a Agatha: House of Harkness, animovaného Spider-Mana: Freshman Year a X-Men ’97. Na tyto seriály bychom se navíc konečně mohli podívat i na platformě Disney+, která by měla do Česka dorazit letos v létě.

Na Disney+ má Ms. Marvel premiéru 8. června 2022.

Foto: Marvel