9 komiksových filmů na HBO Max, které nejsou podle DC Comics

Foto: Deadpool, Noví mutanti, Logan: Wolverine (vše 20th Century Fox)

HBO Max nejsou jenom superhrdinové z DC. Služba aktuálně (a dočasně) nabízí několik marvelovek, které překlopila ještě ze starší HBO GO, pokračování animovaného dobrodružství z dílny Brada Birda a první dva filmy o tajné britské organizaci s nezaměnitelným rukopisem režiséra Vaughna.

Amazing Spider-Man

Jeden z nejoblíbenějších komiksových a filmových superhrdinů je zpět. Peter Parker najde stopu, která by mu mohla pomoci pochopit, proč jeho rodiče zmizeli, když byl ještě chlapec.

Amazing Spider-Man 2

Být Spider-Manem je skvělé. Má to ale také svou cenu: jedině Spider-Man může ochránit ostatní Newyorčany před zákeřnými padouchy, kteří město ohrožují. Když se na scéně objeví Electro, je Peter nucen čelit nepříteli, který je mnohem silnější než on sám.

Deadpool

Bývalý člen speciálních jednotek se podrobí experimentu, díky kterému získá schopnost rychlého samouzdravování. Vyzbrojen novými schopnostmi a zvráceným černým humorem pronásleduje muže, který mu téměř zničil život.

Deadpool 2

Wade Wilson alias Deadpool (Ryan Reynolds) dá dohromady skupinu zlotřilých mutantů ve snaze ochránit malého chlapce s nadpřirozenými schopnostmi před brutálním kyborgem Cablem, který cestuje v čase…

Kingsman: Tajná služba

Kingsman je supertajná špionážní organizace, která do svých řad přijme obyčejného, ale nadějného kluka z ulice. Čeká ho zaškolení v ultra-soutěživém prostředí zrovna ve chvíli, kdy svět ohrožuje zvrácený technologický génius.

Kingsman: Zlatý kruh

Když je centrála Kingsmanů zničena a celý svět se stává rukojmím, přeživší agenti se spojí se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět.

Logan: Wolverine

V blízké budoucnosti pečuje Logan o churavého Profesora X ve skrýši na odlehlém místě u mexické hranice. Jenže pak se objeví záhadná žena a naléhá, aby Logan doprovodil jednu výjimečnou dívku do bezpečí…

Noví mutanti

Pětice mladých lidí se zvláštními schopnostmi se musí proti své vůli podrobit léčbě na tajné instituci. Údajně je má zbavit nebezpečí, které představuje jejich síla. Brzy však vyjde najevo, že jejich izolace je součástí mnohem větší bitvy.

Úžasňákovi 2

Ve filmu Úžasňákovi 2 je hlavní hvězdou Helen, zatímco Bob doma zvládá každodenní nástrahy „normálního“ života. Když se objeví nový padouch, který se chystá uskutečnit ďábelský plán, rodina musí najít způsob, jak spojit proti němu své síly.