23 filmů a seriálů, které vydá Netflix tento týden

Foto: Černý krab (Netflix), Kapky (Netflix), Gotti (Vertical Entertainment)

Netflix v polovině března rozhodně nezpomaluje. Spíše naopak. Jeho nabídka se rozroste o hodně slušné originály – dorazí akční Černý krab s Noomi Rapace, dokumentární krimi série Veganka na útěku, thriller Kapky s velmi sympatickým obsazením (Jesse Plemons, Lily Collins, Jason Segel) nebo polský fantasy seriál Démoni Krakova.

Gotti

John Gotti, který trpí rakovinou hrtanu, ve vězení vzpomíná, jak se postupně stal jedním z nejmocnějších mafiánských šéfů v New Yorku. A jak přitom tekly potoky krve. (15. března)

Evin Adam: Kreslený živák

Zvukový a vizuální zážitek z říše snů, ve kterém se prolínají anime, hrané scény a hudba od všestranného umělce Eve. Inspirováno příběhem Adama a Evy. (15. března)

Marilyn má černé oči

Vášeň pro jídlo svede dohromady dvě tvořivé duše z psychiatrické léčebny. Společně pak vdechnou život restauraci, co byla jenom jako, ale najdou i recept na uzdravení? (15. března)

Harriet

Životopisný film o Harriet Tubman, která za děsivých okolností uteče z otroctví a pak riskuje život, aby přes takzvanou podzemní železnici pomohla na svobodu dalším. (15. března)

Třítunová kořist: Vyloupení brazilské centrální banky – 1. řada

Dokumentární seriál o velkolepé loupeži, ke které došlo v roce 2005 v brazilské Fortaleze, když se zloději prokopali do bankovního trezoru a odnesli si 160 milionů realů. (16. března)

Veganka na útěku – 1. řada

Proslulá majitelka veganské restaurace se provdá za záhadného muže, který prý dokáže zařídit, aby její pes nikdy neumřel. Pak se jí ale život začne vymykat z rukou. (16. března)

Ruby záchranářka

Policista si chce splnit velký sen a dostat se mezi elitní psovody. Spojí proto síly s chytrou, ale trochu divokou fenkou Ruby z útulku. Podle skutečnosti. (17. března)

V rodné zemi – 1. řada

Mladý podnikatel zariskuje a začne dovážet z Maroka půdu, do které se chtějí nechat pohřbívat lidi z jeho komunity. Rodinný podnik přece musí přežít. (17. března)

Africká zlatá mládež – 1. řada

Reality show o partě slavných a bohatých hvězd, které spolu v jihoafrickém Johannesburgu pracují, hrají, flirtují i bojují. (18. března)

Černý krab

Na první pohled beznadějná mise. Vojačka musí dostat přísně tajný balík přes zamrzlé moře. Pohání ji naděje, že tak ukončí apokalyptickou válku a zachrání svoji dceru. (18. března)

Démoni Krakova – 1. řada

Minulost jí prostě nedá spát. Spojí proto síly se záhadným profesorem a jeho nadanými studenty, kteří vyšetřují paranormální aktivity. A taky bojují s démony. (18. března)

Divoká zvířata – 2. řada

Dechberoucí seriál o nejúžasnějších tvorech naší planety, který přibližuje nevídané okamžiky z jejich života – od dojemných až po brutální. (18. března)

Je to dort? – 1. řada

Šikovní cukráři, kteří upečou dort ve tvaru kabelky nebo třeba šicího stroje? U téhle úžasné soutěže inspirované populárním memem se vám budou jenom sbíhat sliny. (18. března)

Kapky

Miliardář s manželkou dorazí na svoji luxusní chatu a přistihnou tam lupiče. To je ale situace! (18. března)

Lidské zdroje – 1. řada

Spinoff seriálu Big Mouth s Lásenkami, Hormonálními monstry i spoustou dalších tvorů, kteří řeší lásku, trable v práci i potřeby svých klientů. (18. března)

K popukání – 1. řada

Prosadit se na stand-upové scéně není jenom tak. Tihle čtyři kámoši ale dají v sázku všechno, aby rozesmáli celý svět, a přitom řeší trable v práci i slávu na internetu. (18. března)

Na věky zmatený, po lásce hladový – 1. řada

Osamělý mladý nemotora by si už konečně rád našel přítelkyni. Místo toho mu společnost dělá drzý imaginární čaroděj, který má v rukávu nejednu mizernou radu. (18. března)

Neloučení

Architekt posedlý prací žije úplně jinak než nespoutaná umělkyně. Když na sebe ale tihle dva narazí v úžasné krajině Peru, změní to jejich pohled na svět. (18. března)

Top boy – 2. řada

Dva zkušení drogoví dealeři se vrací do drsných londýnských ulic, ale jejich touhu po penězích a moci ohrožuje mladý a nelítostný nováček. (18. března)

Pětadvacet jednadvacet – 1. řada

V době, kdy se sny hroutí jako domečky z karet, se nadějná šermířka snaží probít mezi sportovní elitu. A taky potká mladíka, co chce začít nový život. (19. března)

Předpověď lásky a počasí – 1. řada

Pečlivá meteoroložka a její bezstarostný kolega zjistí, že s láskou je to jako s počasím a předpověď nemusí vždycky vyjít. (20. března)

Zachraňte se!

Dva mladí lidé z Brooklynu, kteří touží po digitálním detoxu, odjedou na chatu daleko od civilizace a nemají tušení, že právě začala mimozemská invaze. (20. března)

Zeroville

Foto: MyCinema

Student posedlý Hollywoodem všeho nechá, přestěhuje se do Tinseltownu a zjistí, že život v této branži je ještě podivnější, než si představoval. (20. března)

Pokračuj na Netflix novinky minulého týdne