10 komedií na HBO Max, které zaručeně pobaví

Foto: Jump street 21 (Sony Pictures), Řekni to nahlas! (Medusa Film), Millerovi na tripu (Warner Bros.)

Obsah služby HBO Max se od nabídky HBO GO zatím moc neliší, to ale neznamená, že by nebylo z čeho vybírat. Mezi filmovými komediemi nechybí legendární Pařba ve Vegas nebo pohodový Walter Mitty a jeho tajný život, našli jsme ale i méně známé snímky Souboj s rodinou a Zlaté rybky, které můžeme rozhodně doporučit.

Jump Street 21

Policisté Schmidt a Jenko se připojí k tajné jednotce Jump Street, aby v utajení pracovali na místní střední škole. Když vymění zbraně a odznaky za školní batohy, riskují své životy, aby vypátrali nebezpečný gang drogových dealerů.

Ledově ostří

Foto: Paramount Pictures

V roce 2002 byly dvěma soupeřícím olympijským krasobruslařům odebrány zlaté medaile a navíc dostali doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní však našli skulinu v pravidlech, která jim umožňuje znovu bruslit – v soutěži párů!

Millerovi na tripu

Jason Sudeikis, bezvýznamný dealer trávy, přijde o všechno zboží i peníze. Aby zachránil situaci a udržel si reputaci, vytvoří s pomocí svých sousedů falešnou rodinu a rozhodne se pašovat marihuanu z Mexika během společné rodinné dovolené.

Nesvatbovi

Foto: New Line Cinema

Jeremy a John pod smyšlenými jmény navštěvují cizí svatby – rozjedou zábavu, zařádí si a zamotají hlavu některé z dívek. Dodržují přitom určitá pravidla: nezamilovat se, včas zmizet a nenechat kamaráda v bryndě…

Pařba ve Vegas

Tři kamarádi se probudí po rozlučce se svobodou v Las Vegas. Nemohou si na nic vzpomenout a ženich není k nalezení. Musí poskládat střípky z divokého víkendu, aby našli svého přítele a dostali ho včas do L.A. na jeho svatbu.

Řekni to nahlas!

Giulia, která je pod neustálým tlakem, užívá sedativum, po jehož požití nedokáže ovládat to, co říká. Všechno to ponížení a hněv, které v sobě drží už léta, jí náhle prýští z úst bez jakékoli kontroly, a s neuvěřitelně legračními následky.

Souboj s rodinou

Bývalý wrestler a jeho žena se živí zápasy v ringu, kde vystupují společně se svými dětmi Sarayou a Zakem. Když sourozenci dostanou šanci zúčastnit se konkurzu do WWE, zjistí, že stát se profesionálním zápasníkem není nic jednoduchého.

Václav

Foto: ČT

Neoblíbený vesnický outsider Václav (40), který svým chováním připomíná pubertálního kluka, skončí ve vazební věznici, kde lékaři zjistí, že je autista. Jeho matka chce požádat prezidenta o milost, ta je však podmíněna peticí spoluobčanů…

Walter Mitty a jeho tajný život

Když začne Walterovi, snílkovi prchajícímu do říše fantazie, hrozit v práci vyhazov, musí se i ve svém reálném životě vydat se na dobrodružnou cestu kolem světa, která nakonec předčí i jeho nejdivočejší představy.

Zlaté rybky

Když čerstvě ochrnutý správce portfolia Oliver zjistí, že budou jeho nelegální finanční transakce v Curychu brzy odhaleny, zneužije autobus plný hendikepovaných lidí k propašování 1,2 milionu Eur přes německo-švýcarskou hranici.