Kde sledovat film Zátopek online

Foto: Falcon

Zátopek je český životopisný film o legendárním sportovci Emilu Zátopkovi, který natočil režisér David Ondříček (Ve stínu, Samotáři). Film byl ověnčen deseti Českými lvy a jednou Cenou české filmové kritiky. Zátopka ještě není možné sledovat online.

Děj filmu Zátopek začíná v pohnutém roce 1968. Australský rekordman Ron Clarke právě navzdory očekáváním promarnil pravděpodobně poslední šanci na olympijskou medaili, když během klíčového závodu utrpěl vážný zdravotní kolaps. Následně propadne pochybám o smyslu vlastní kariéry. Nakonec se rozhodne vydat za legendárním běžcem Emilem Zátopkem, jehož od začátku bezmezně obdivuje. V hlavních rolích se představili Václav Neužil ml. a Martha Issová.

Zátopek online

Zátopek měl premiéru v kinech v srpnu roku 2021, očekávaný příchod na streamovací služby se tak očekává v nejbližších týdnech. Film s největší pravděpodobností vyjde na službách videotéky O2 nebo Google Play. Posléze se Zátopek možná podívá i na Netflix, kam ve velké oblibě směřují vybrané české filmy (někdy také hned po kinu).

Foto: Falcon