Párty Hárder: Valentýnský dárek Martyho Pohla

Foto: Bontonfilm

Před nedávnem jsme mohli oslavovat Den sv. Valentýna. Právě této příležitosti využil režisér Marty Pohl, známý také jako rapper Řezník, a ve svátek zamilovaných uvedl první ukázku z pokračování jeho kontroverzní komedie Párty Hárd (2019). Distributor druhého dílu s názvem Párty Hárder slibuje nejšílenější a nejnekorektnější podívanou, které se letos v kinech dočkáme.

První díl byl natočen před dvěma lety a některé diváky dozajista večírek tří středoškoláků toužících po prvním sexu lehce pobouřil. Přesto jej však na YouTube zhlédlo přes milion diváků a stal se hitem. Na YouTube je ale uvedena lehce cenzurovaná verze. Platforma Aerovod však nabízí film k vidění bez jakýchkoli zásahů.

Foto: Bontonfilm

Tato fanouškovská základna postupně podpořila natočení druhého dílu částkou jednoho a čtvrt milionu korun. Režisér díky nim mohl uskutečnil všechny své sny: „Natočíme kultovní film a budeme tam moct přidat i speciální efekty včetně animovaný legendy o rybích lidech a drastický válečný scény ze Srbska. Všechny naše sny se stanou skutečností,“ říká Marty Pohl.

Foto: Bontonfilm

V Párty Hárder se navrátí stará známá skupinka kamarádů, tentokrát ale mají na léto jiné plány. Parta si totiž musí nejdříve vydělat nějaké peníze, aby mohla vyjet na Mácháč. Tam se uskuteční festival Summer Massacre, o něhož si slibují životní zážitek se vším všudy.

Na Máchově jezeře se ještě bláznivější párty točila vloni v létě. „Pro Párty Hárder počítáme s větší výpravou i štábem, máme více herců, rekvizit a lokací, plánujeme použít i speciální efekty, pár davových scén a animovanou pasáž. Pořád to ale bude velká jízda plná černého humoru, frustrace, masturbace a konzumace všeho možného. Podtitul Summer Massacre naplníme,“ slibuje Marty Pohl. „Snad nám to kina vezmou.“

Kina to vzala a Párty Hárder bude mít premiéru 23. června 2022.

Foto: Bontonfilm