11 originálů Netflix, které dorazí v únoru

Foto: Jednotky vesmírného nasazení, Texaský masakr motorovou pilou, Vikingové: Valhalla (vše Netflix)

Únorová nabídka Netflixu sází na novou verzi slavného hororu Texaský masakr motorovou pilou, nové řady animovaného Rozčarování, sitcom Jednotky vesmírného nasazení nebo pokračování úspěšného seriálu Vikingové. Dorazí také dokumentární Podvodník z Tinderu a improvizační krimi Murderville. Novinek pochopitelně dorazí mnohem víc, Netflix ale své největší a potenciální hity plánuje až na příští měsíce.

Podvodník z Tinderu

Na internetu ze sebe dělal magnáta, který obchoduje s diamanty a je pořád na cestách, a různé ženy pak obral o miliony dolarů. Některé z nich ale teď plánují odvetu. (2. ledna)

Murderville – 1. řada

Improvizační kriminální komedie, ve které výstřední detektiv Terry Seattle spojí síly s bezradnými hosty z řad celebrit, aby společně vyšetřili sérii vražd. (3. ledna)

Hon na vrahy – 2. řada

Seriál o skutečných zločinech, ve kterém vyšetřovatelé případů nechvalně známých sériových vrahů odhalují děsivé detaily svojí náročné práce. (9. ledna)

Rozčarování – 4. řada

Povinnosti volají, ale princezna radši popíjí. Volnomyšlenkářská Bean rozčílí krále, když spolu se svými démonskými a elfími kumpány napáchá nenapravitelnou spoušť. (9. ledna)

Neskutečná Anna – 1. řada

Odvážná podnikatelka, nebo mistrná podvodnice? Novinářka zkoumá případ Anny Delvey, která si jako údajná dědička obrovského jmění naklonila newyorskou smetánku. (11. ledna)

Pěstní msta

Kai je zabiják se superschopnostmi, kterého touha po pomstě zavede až do Bangkoku. Tam ale musí změnit plány a postavit se starodávné hrozbě, aby zachránil svět. (17. ledna)

Jednotky vesmírného nasazení – 2. řada

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Space Force – Jednotky vesmírného nasazení. (18. ledna)

Pád: Kauza Boeing

Vyšetřovatelé zjišťují, jestli mohla společnost Boeing částečně zavinit dvě letecké katastrofy během pár měsíců tím, že jí šlo spíš o zisk než o bezpečnost. (18. ledna)

Texaský masakr motorovou pilou

Pokračování hororu, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. (18. ledna)

Spravedlnost pro mladistvé – 1. řada

Předsudky vůči nezletilým pachatelům proti pevnému přesvědčení o vině a trestu. Složité případy u soudu pro nezletilé dávají téhle přísné soudkyni občas pořádně zabrat. (25. ledna)

Vikingové: Valhalla – 1. řada

Po sto letech povstane nová generace legendárních hrdinů, aby vzala osud do svých rukou a vešla do dějin. Pokračování seriálu Vikingové. (25. ledna)