10 pirátsky nejstahovanějších filmů týdne (nejen) z Netflixu

Foto: The 355 (Universal Pictures), Spider-Man: Bez domova (Disney), Zlato (Madman Entertainment)

V žebříčku nejstahovanějších filmů týdne se objevují hned tři nové tituly. Na sedmém místě umístěný snímek Zlato, ve kterém Zac Efron objevil největší kus zlata v historii, na třetí pozici animák Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem a na samotném vrcholu zakotvený akční thriller The 355 s Jessicou Chastain a Penélope Cruz. Mezi první desítkou nechybí ani nejnovější bondovka, Duna nebo trojice marvelovek. Ani tentokrát se v žebříčku nenachází žádný titul z produkce Netflixu.

Nejstahovanější filmy 4. týdne 2022 na torrentech podle TorrentFreaku

TorrentFreak je internetový server, který informuje o novinkách ze světa copyrightu, ochraně osobních údajů a o všem, co souvisí se sdílením souborů. Data čerpá z veřejně dostupných informací a jeho statistiky slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům.

10. Není čas zemřít

James Bond, agent 007, skončil aktivní službu a užívá si zasloužený odpočinek na Jamajce. Klid však nemá dlouhého trvání – objeví se totiž jeho starý přítel Felix Leiter ze CIA a požádá ho o pomoc. Mise na záchranu uneseného vědce se ukáže být zrádnější, než se na začátku zdálo. (uvedeno na iTunes)

9. Duna

Kultovní sci-fi dílo vypráví o mocenských bojích uvnitř galaktického Impéria, v nichž jde o ovládnutí planety Arrakis: zdroje vzácného koření – melanže, jež poskytuje zvláštní psychické schopnosti, které umožňují cestování vesmírem. (bude uvedeno na HBO Max)

8. Venom 2: Carnage přichází

V prvním filmu o Venomovi se novinář Eddie Brock připletl do podivného experimentu, díky němuž se stal hostitelem mimozemského symbionta Venoma. Druhý film na něj navazuje a odhaluje mocného nepřítele. Střet sil je proto nevyhnutelný. (uvedeno na iTunes)

7. Zlato

Dva cizinci putují australskou pouští. Shodou okolností objeví ten největší balvan zlata, jaký kdy kdo nalezl. Prvotní nadšení se promění v bezmoc, když zjistí, že vytáhnout ze země tak velkou hroudu zlata je nad jejich síly. (uvedeno na Stan)

6. The Matrix Resurrections

Již téměř dvacet let žije Neo zdánlivě poklidný život jako Thomas A. Anderson v San Franciscu. Navštěvuje terapeuta, který mu předepisuje modré pilulky. Potkává každý den Trinity, ale navzájem se nepoznávají. (uvedeno na HBO Max)

5. Krotitelé duchů: Odkaz

Ve filmu se přestěhuje svobodná matka se svými dvěma dětmi na maloměsto, kde společně objeví svoje spojení s původními krotiteli duchů a tajemný odkaz, který po sobě zanechal jejich dědeček. (uvedeno na iTunes)

4. Spider-Man: Bez domova

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svou zodpovědnost superhrdiny od běžného života, čímž se jeho nebližší ocitnou ve velkém nebezpečí. (oficiálně ještě nevyšlo)

3. Doba ledová: Dobrodružství s Buckem Wildem

Dobrodružství Bucka Wilda z doby ledové pokračují v eskapádách vačnatých bratrů Crashe a Eddieho, kteří se vydali hledat vlastní místo. Společně s jednookou lasičkou Buckem Wildem čelí dinosaurům, kteří obývají Ztracený svět. (uvedeno na Disney+)

2. Eternals

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. (uvedeno na Disney+)

1. The 355

Když se přísně tajná zbraň dostane do rukou žoldáků, spojí agent CIA své síly se třemi mezinárodními agenty na smrtící misi s cílem získat ji zpět a zároveň zůstat o krok napřed před tajemnou ženou, která sleduje každý jejich krok. (uvedeno na iTunes)

Pokračuj na pirátsky nejstahovanější filmy minulého týdne