16 novinek na víkend (nejen) z Netflixu

Foto: Superman a Lois (Warner Bros.), Guru (Voyo), Něžný bar (Prime Video)

Hororový seriál z produkce mistra Jamese Wana, pokračování Euforie se Zendayou, nový Hotel Transylvánie nebo Něžný bar s Benem Affleckem. Začátek roku je na seriálové a filmové novinky bohatý a my přinášíme výběr vůbec toho nejlepšího, co by vám nemělo uniknout z předních streamovacích služeb.

Archive 81 – 1. řada

Archivář dostane za úkol opravit poškozené videokazety a při tom se zaplete do děsivé záhady, ve které figurují pohřešovaná režisérka a členové ďábelské sekty. (Netflix)

Bacurau

Městečko Bacurau zející v divokém brazilském vnitrozemí truchlí nad ztrátou vůdkyně Carmelity, která zemřela ve věku 94 let. (HBO GO)

Euforie – 2. řada

V městečku East Highland, kde jsou životy všech neúprosně propletené, musí sedmnáctiletá Rue (Zendaya) najít naději a zároveň čelit tlaku lásky, ztráty a závislosti. (HBO GO)

Guru – 1. řada

Ústřední postavou Guru je Alice (Anna Fialová). Ta oznámí na policii, že byla znásilněna. Její výpověď však nejdříve u policistů a následně u lékařů vzbuzuje nedůvěru. (Voyo)

Hotel Transylvánie: Transformánie

Když se Van Helsingův záhadný vynález zblázní, Drak a jeho kámoši se promění v lidi a z Johnnyho se stane příšera! (Prime Video)

Jak jsem se zamilovala do gangstera

Tajemná žena vypráví o vzestupu a pádu Nikodema „Nikośe“ Skotarczaka, jednoho z nejproslulejších polských gangsterů. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Klub Istanbul – 1. řada

Žena s pohnutou minulostí se v kosmopolitním Istanbulu 50. let snaží sblížit s dcerou, kterou nemohla vychovávat, a okolnosti ji přitom donutí pracovat v nočním klubu. (Netflix)

Legendy z Dogtownu

Foto: TriStar Pictures

Parta šikovných mladých skejťáků vyrostla v tvrdých podmínkách v kalifornské Santa Monice. Říkají si Z-Boys a dali světu vzrušující nový sport, který se postupně stal legendou… (HBO GO)

Něžný bar

Něžný bar sleduje úsilí ambiciózního spisovatele (Tye Sheridan) o naplnění jeho romantických a profesních ideálů. Na stoličce v baru svého strýce (Ben Affleck) poznává taje růstu a dospívání od pestré plejády místních postaviček. (Prime Video)

Ona

Se zlomeným srdcem po rozpadu dlouholetého vztahu se začne zajímat o nový, pokročilý operační systém, který představuje zcela unikátní a intuitivní bytost. (HBO GO)

O nekonečnu

Úvaha o lidském životě v celé jeho kráse a krutosti, velkoleposti a všednosti. Bezvýznamné okamžiky nabývají na stejné důležitosti jako dějinné události. (HBO GO)

Po životě – 3. řada

Tony už sice není takový agresivní mrzout jako dřív, ale pořád se mu nedaří zaplnit prázdnotu, kterou v něm zanechala smrt milované manželky. (Netflix)

Smrt čeká všude

Snímek je napínavým příběhem elitních vojáků, kteří mají jedno z nejnebezpečnějších povolání na světě. (HBO GO)

Superman a Lois – 2. řada

Nejslavnější superhrdina na světě a nejznámější komiksová novinářka čelí dosud největší výzvě – stresu, tlaku a problémům, jimž jsou pracující rodiče v dnešní společnosti vystaveni. (HBO GO)

Tom a Jerry

Jedni z nejoblíbenějších rivalů všech dob se znovu objevují na scéně, když se Jerry přestěhuje do luxusního hotelu na Manhattanu, kde právě probíhá svatba století. (HBO GO)

Žena v černém

Snímek na motivy klasického duchařského příběhu vypráví příběh mladého talentovaného právníka Arthura Kippse, který odjíždí z Londýna do zapadlého kouta Anglie. (HBO GO)