Spider-Man: Bez domova: Záporáci se připomínají plakáty

Foto: Sony Pictures

Blížící se uvedení očekávaného filmu od Marvel Studios – Spider-Man: Bez domova s Tomem Hollandem bude nejen už třetím Spideyho dobrodružstvím v rámci MCU, ale bezesporu velkou událostí pro všechny fanoušky pavoučího lezce. Nejen, že jsou potvrzeni kultovní záporáci z předchozích filmů, je i jakýmsi sice nepotvrzeným, ale veřejným tajemstvím, že by se zde měli představit i oba předchozí představitelé ikonického superhrdiny. Snímek se nám nyní připomenul plakáty s triem populárních antagonistů…

Jsou na nich (jak si níže můžete prohlédnout) Jamie Foxx jako Electro, kterému se dostalo komiksu mnohem věrnějšího kostýmu, bez debat jeden z nejlepších záporáků od Marvelu – Doc Oc s tváří nezapomenutelného Alfreda Moliny, a Green Goblin, kterého by si měl zopakovat Willem Dafoe.

Očekávaný Spider-Man se v trailerech hemží minulými padouchy, na co ale všichni tak trochu čekáme, jsou představitelé předešlých Spider-Manů. Marvel jejich účast zatím úspěšně tají, jeden záběr v nové upoutávce ale zřetelně připomíná osudný moment z druhého Amazing Spider-Mana, ve kterém Andrew Garfield nedokázal zachránit Emmu Stone. Dostane snad druhou šanci?

„Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantního života superhrdiny. Spider-Man požádá o pomoc Doctora Strange. Jenže tím rozpoutá nebezpečný chaos, jenž mu dá poznat, co to opravdu znamená být Spider-Man.“

Třetí film o Spider-Manovi opět natočil Jon Watts, v hlavních a vedlejších rolí se představí Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, J.K. Simmons a další.

Spider-Man: Bez domova má premiéru 16. prosince 2021.

Jamie Foxx jako Electro. Zdroj: Marvel Studios
Alfred Molina jako Doctor Octopus. Zdroj: Marvel Studios
Willem Dafoe jako Green Goblin. Zdroj: Marvel Studios