Halo: Seriálová adaptace videohry ukázala první záběry

Foto: Paramount+

První trailer k Halo, očekávanému seriálu na motivy oblíbené herní série, byl uveden na The Game Awards 2021. Zklamal či nadchl fanoušky?

Halo je připravovaný americký akční vojenský sci-fi seriál založený na stejnojmenné franšíze videoher. Jeho záměrem je dle aktuální synopse propojit osobní příběhy s vizí budoucnosti (děj se odehrává na Zemi v 26. století, kdy lidstvo čelí mimozemské hrozbě zvané Covenant). Hlavní postavu, Master Chiefa, si zahraje Pablo Schreiber, Jen Taylor se objeví jako Cortana, Yerin Ha jako Kwan Ha, Natascha McElhone ztvární Dr. Catherine Halsey. Seriál bude tvořit 9 epizod, každý díl bude mít 50 – 60 minut.

Nový trailer k seriálu platformy Paramount+ ukazuje mnoho různých míst, které se v seriálu postupně objeví a stručně představuje několik postav. Fanouškům tak bylo umožněno krátce si prohlédnout Master Chiefa, hlavní postavu Halo, jelikož celý trailer trvá jen necelou minutu. I přesto je však z traileru zřejmé, že půjde o velkolepou podívanou, do které se studio nebálo pořádně zainvestovat – odhadovaný rozpočet je 200 milionů dolarů. Na režijním křesle se vystřídá režisérů hned několik: Otto Bathurst, Jonathan Liebesman, Roel Reine, Jet Wilkinson a M. J. Bassett.

Seriál se objeví na Paramount+ v průběhu roku 2022, konkrétní datum zatím nebylo stanoveno. Je však pravděpodobné, že do premiéry prvního dílu seriálu se dočkáme ještě alespoň jednoho (delšího) traileru.

Foto: Paramount+