Batman: Nový trailer ukazuje vztah nejlepšího detektiva a Catwoman

Foto: Warner Bros.

Do premiéry zbývají zhruba dva měsíce, a tak tu máme další trailer na Reevesova Batmana. Zatím se ve dvou předešlých upoutávkách naznačovala atmosféra thrilleru, tomu odpovídající zápletka a všichni důležití záporáci. Avšak poslední trailer, příznačně nazvaný The Bat and the Cat, nám teprve teď naznačuje detailněji vztah mezi Batmanem a Catwoman. Vypadá to, že půjde o prazvláštní romanci zabalenou do pěkné akce, promyšlené zápletky a vyšperkovaných záběrů.

Trailer je docela plný různých záběrů, které na sebe vztahují pozornost svou kompozicí a barvitostí. Tedy, přesněji řečeno, svými temnými, nepříliš pestrými, přesto bohatě vypadajícími barvami. Všechno tohle v souhře dokonale navnazuje na tajemnou atmosféru thrilleru, který si velmi očividně bere inspiraci ze slavného filmu Sedm Davida Finchera.

Kromě vztahu Batmana a Catwoman trailer naznačuje něco více ze zápletky. Ta se bude očividně točit kolem historie rodiny Wayneů. Hádankář se zřejmě zaměří na to, aby ukázal pravou tvář této rodiny. Zřejmě tak vyjdou najevo nějaká tajemství a Hádankář pravděpodobně dožene Bruce Waynea k činům, které by Wayne od sebe nečekal. Už z traileru lze poznat, že Wayne ve filmu vystupuje jako člověk odtažitý od společnosti. To je ovšem docela kontrast oproti tomu, jak byla jeho postava znázorněná v Nolanově temnorytířské trilogii.

K tomu, co nám trailer zatím prozradil o vztahu Batmana a Catwoman se dají říct dvě věci. Zaprvé, půjde snad o docela prapodivnou romanci. Oba dva si pravděpodobně navzájem pomohou při řešení případu i při tvrdé akci. Zadruhé, zatím se zde ukazují spíš Batman a Catwoman, nikoliv Bruce Wayne a Selina Kyle. Sledovat tyto dvě postavy na plátně bude tedy určitě zajímavé.

Foto: Warner Bros.