21 posledních novinek na Netflixu s českým dabingem

Foto: V nemilosti, 14 vrcholů: Nic není nemožné, Tenhle příběh je pravda (vše Netflix)

Produkce Netflixu je stále bohatá a výroba českého dabingu se v posledních měsících slušně rozjela. Co nového s českým zněním si vybrat? Skvěle hodnocený dokument 14 vrcholů určitě bude správnou volbou, stejně tak kriminální minisérie z Německa, Do hloubky. S českým dabingem také vyšlo posledních pět epizod Papírového domu, finální řada Ztraceni ve vesmíru nebo drsné drama se Sandrou Bullock, V nemilosti.

14 vrcholů: Nic není nemožné

Nebojácný nepálský horolezec Nimsdai Purja stojí před výzvou, kterou na první pohled nejde zvládnout. Za sedm měsíců chce zdolat všech 14 světových osmitisícovek.

Coltonův coming out – 1. řada

Colton Underwood, bývalý hráč amerického fotbalu a hvězda pořadu „The Bachelor“, si začíná zvykat na nový život jako aktivní člen LGBTQ komunity.

Do hloubky: Zmizení Birgit Meier – 1. řada

Birgit Meier zmizela v roce 1989. Vyšetřování případu dlouho maří policejní přešlapy, ale Birgitin bratr neúnavně pátrá po tom, co se jí doopravdy stalo.

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje.

Jako kůl v plotě

Peter nechce, aby mu doma vyčítali, že je pořád nezadaný. Poprosí proto svého nejlepšího kámoše Nicka, aby s ním jel na Vánoce k rodičům jako jeho přítel.

Jurský svět: Křídový kemp – 4. řada

Táborníci opouštějí Isla Nublar a vlny je odnesou na podivnou pevninu, kde je čeká spousta nebezpečí a taky pečlivě střežených tajemství.

Kajko a Kokoš – 2. řada

Dva slovanští válečníci dělají, co je v jejich silách, aby ubránili vesnici Mirmilov před krutým řádem Loupeživých rytířů.

Kentaurie – 2. řada

Neohrožená válečná kobyla se snaží najít svoji milovanou jezdkyni v podivném světě plném magie, dobrodružství a zpívajících kentaurů.

Modřiny

Před lety schytala ponižující porážku v ringu. Teď má tahle MMA zápasnice poslední šanci dát si život do pořádku – vrací se k ní totiž syn, kterého kdysi opustila.

Papírový dům – poslední epizody

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda.

Síla psa

Charismatický, ale despotický majitel ranče se k bratrově nové manželce i jejímu dospívajícímu synovi chová velmi krutě. Jednoho dne ale vyjdou na světlo dávná tajemství.

Směska

Beverly najde hudební mix, který si nahráli její rodiče, když ještě žili, a rozhodne se zjistit, jaké písničky na rozbité kazetě jsou a taky co byli máma s tátou zač.

Sněžný kluk

Osiřelá divoška a její legrační kamarádi pomáhají uprchlému yettimu vrátit se přes celou Čínu domů do Himálaje. V patách je jim ale neodbytný lovec.

Tenhle příběh je pravda

Šílená noc s bratrem ve Filadelfii dostane světoznámého komika do šlamastiky, ze které zoufale hledá cestu. V sázce je víc než jenom jeho kariéra.

Titans – 3. řada

Titáni se snaží stát při sobě, ale trápí je tajemný a nebezpečný padouch zvaný Red Hood, který chce Gotham City zničit jednou provždy.

Vánoční hrad

Úspěšná spisovatelka má na krku velký skandál, a tak radši zmizí do Skotska. Tam jí padne do oka starý hrad a čeká ji tahanice s mrzutým vévodou, který ho vlastní.

V nemilosti

Žena odsouzená za vraždu se po propuštění z vězení nedočká odpuštění, a tak se vydává hledat svoji mladší sestru, kterou kdysi musela opustit.

Vrchol nebes

Fotožurnalista je posedlý pátráním po tom, co se stalo s první expedicí na Mount Everest, a dostane se na stopu uznávaného pohřešovaného horolezce.

Vysoká čokoládová – 1. řada

Osm profíků studuje pod dozorem slavného čokolatiéra umění přípravy čokolády. Být nejlepší a dostat životní šanci ale může jenom jeden.

Zpátky do divočiny

Na první pohled z nich jde sice strach, ale ve skutečnosti mají srdce ze zlata. Právě utekli ze zajetí a hledají domov.

Ztraceni ve vesmíru – 3. řada

Ve velkolepé závěrečné řadě donutí Robinsonovy jejich pud sebezáchovy se co nejrychleji znovu spojit a bránit Alfu Centauri před invazí robotů.

Pokračuj na minulý přehled nejnovějších titulů na Netflixu s dabingem