14 novinek, které přidá Netflix v týdnu

Foto: Titans (Warner Bros. Television), V nemilosti (Netflix), Dva (Netflix)

Na Netflix míří polská vánoční podívaná David a elfové, nové řady se dočkají fanoušci seriálu ze světa DC Comics, Titans, a další film pro Netflix natočila Sandra Bullock, která se již tento pátek představí v dramatu V nemilosti od režisérky Narušitele systému. Tohle je přehled nejzajímavějších novinek, které budeme moci vidět na Netflixu už v tomto týdnu.

David a elfové

Vyčerpaný elf utíká do skutečného světa, aby zažil kouzlo Vánoc. A jeho nový malý kámoš mu pomůže zjistit, jak to mezi lidmi na svátky chodí. (6. prosince)

Dívej – 1. řada

Milovníci filmů vypráví o milnících v historii kinematografie, které je nadchly, překvapily, rozhodily nebo jednou provždy změnily. Sbírka vizuálních esejů. (6. prosince)

Kentaurie – 2. řada

Neohrožená válečná kobyla se snaží najít svoji milovanou jezdkyni v podivném světě plném magie, dobrodružství a zpívajících kentaurů. (7. prosince)

Utíkej, pejsku – 2. řada

Chytrá a vynalézavá Známka Štěková a její nejlepší kámoš Mrně Ratlík se pouští do odvážných dobrodružství a pomáhají obyvatelům Packova s jejich problémy. (7. prosince)

Titans – 3. řada

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (8. prosince)

Asakusa Kid

Velký Takeši Kitano kdysi začínal jako učedník legendárního komika Fukamiho z Asakusy. Takešiho hvězda pak začala stoupat, zatímco sláva jeho mentora pomalu pohasínala. (9. prosince)

Král Šamanů – 1. řada

Médium Joh Asakura se přihlásí do bojového turnaje, který se koná každých pět set let. Jeho vítěz se pak stane všemocným Králem šamanů. (9. prosince)

Dva

Dva cizí lidé po probuzení zjistí, že k sobě mají přišitá břicha. A další šok je čeká, až se dozví, kdo má jejich hrůzné utrpení na svědomí. (10. prosince)

Ještě jiná liga

Po rozchodu s vysněným partnerem se nemocná Marta zamiluje do umělce. Osud si pro ni a její kamarády ale připravil pár nečekaných zvratů. (10. prosince)

Nářez na sobotu

Hodně svérázný a trochu znepokojivý animák a zároveň hraný seriál pro dospělé. Pocta afektovaným pořadům z 80. a 90. let, které běžely v televizi každou sobotu dopoledne. (10. prosince)

Tvá neznámá

Vale a Alex se seznámili díky textové zprávě poslané na špatné číslo a pak se do sebe virtuálně zamilovali. Nemají přitom ani tušení, že se ve skutečnosti dobře znají. (10. prosince)

V nemilosti

Žena odsouzená za vraždu se po propuštění z vězení nedočká odpuštění, a tak se vydává hledat svoji mladší sestru, kterou kdysi musela opustit. (10. prosince)

Výspa světa – 1. řada

Nesourodá dvojice policistů z horského města vyšetřuje podivnou vraždu se spoustou podezřelých a najevo přitom vyjdou politické intriky, postranní úmysly i děsivý mýtus. (10. prosince)

Zpátky do divočiny

Na první pohled z nich jde sice strach, ale ve skutečnosti mají srdce ze zlata. Právě utekli ze zajetí a hledají domov. (10. prosince)

Pokračuj na Netflix novinky minulého týdne