Spider-Man: Bez domova: Historie se opakuje v parádním traileru

Foto: Sony Pictures

Na třetího pavoučího muže s Tomem Hollandem se nejde netěšit. Film nabitý padouchy z minulých Spider-Manů (Doctor Octopus, Green Goblin, Electro) totiž nově láká na další staré známé – Lizarda a Sandmana. A to si troufám říct, že to nejlepší Marvel stále neukázal.

Očekávaný Spider-Man se v trailerech hemží minulými padouchy, na co ale všichni tak trochu čekáme, jsou představitelé předešlých Spider-Manů. Marvel jejich účast zatím úspěšně tají, jeden záběr v nové upoutávce ale zřetelně připomíná osudný moment z druhého Amazing Spider-Mana, ve kterém Andrew Garfield nedokázal zachránit Emmu Stone. Dostane snad druhou šanci?

Vůbec poprvé ve filmové historii je odhalena totožnost Spider-Mana a náš dobrý soused již nedokáže oddělit svůj běžný život od riskantního života superhrdiny. Spider-Man požádá o pomoc Doctora Strange. Jenže tím rozpoutá nebezpečný chaos, jenž mu dá poznat, co to opravdu znamená být Spider-Man.

Třetí film o Spider-Manovi opět natočil Jon Watts, v hlavních a vedlejších rolí se představí Tom Holland, Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon, Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx, Alfred Molina, J.K. Simmons a další.

Spider-Man: Bez domova má premiéru 16. prosince 2021.

Foto: Sony Pictures