Seal Team: Pár správných tuleňů: Hvězdně obsazený animák v traileru

Byť není na obzoru uvedení žádné Pixarovky, už brzy v kinech započne svůj běh nový zajímavý animák s názvem Seal Team: Pár správných tuleňů od nadějného afrického studia Triggerfish. jde o počin, následující nejlepší tradici takových filmů, jakými byl třeba Příběh žraloka, či Valiant. S druhým zmíněným má společného víc, než by se zdálo. 

I v Seal Team se totiž setkáváme s nepravděpodobným hrdinou, který musí sestavit tým ještě nepravděpodobnějších parťáku a dát dohromady elitní jednotku, s pomocí které se postaví uchvatitelům.

„Statečný mladý tuleň Quinn už má plné zuby žraločích nájezdů na svou vesnici. Rozhodne se proto sestavit speciální tulení jednotku, která tyto žraločí teroristy vyžene z jejich území nadobro! Má to však jeden háček: tahle “speciální jednotka” se skládá z veselých tuleňů, kteří nikdy nebojovali a do formy je nedokáže dostat ani zkušený velitel Claggart. Jenže síla není vždy vše a možná se jim mír podaří nastolit důvtipem, inteligencí a dobrým srdcem.“

Snímek má premiéru už 28. října. O režii a scénář se postaral Greig Cameron. V hlavních a vedlejších rolích se představí Jessie T. Usher, J.K. Simmons, Kristen Schaal, Patrick Warburton, Sharlto Copley, John Kani, Camille Mana, Seal, Dolph Lundgren, Matthew Rhys, a další.

Foto: Bohemia Motion Pictures